Kompanija koja misli na vas: Novogodišnji poklon za sve generacije

Kompanija koja misli na vas: Novogodišnji poklon za sve generacije

Autor: | 21/12/2023

0

Decembar odmiče, kao i godina za nama, već polako hvatamo korak sa prazničnim duhom i euforijom. Taj period pun radosti, lepih misli i još lepših želja uvek rado čekamo, bez obzira na generaciju kojoj pripadamo. Jer, svi se radujemo poklonima, svetlucavim ukrasima, maštovito dekorisanoj jelki i – Deda-Mrazu. Štaviše, i sami volimo da se nađemo u ulozi simpatičnog deke sa belom bradom i da obradujemo one koje volimo.

I, da nastavimo u istom maniru - svako od nas je pomalo Deda Mraz! Upravo tako glasi slogan kompanije SBB, koja je odlučila da obraduje korisnike i da do 18. januara otključa svoje dodatne kanale i Video klub. Biće vam dostupan i HBO Premium paket, koji možete da aktivirate besplatno preko MojSBB naloga.

Prava poslastica za one koji vole da praznike provode u toplini svog doma, sa porodicom, decom, voljenim osobama, da se ušuškaju ispred malih ekrana i uživaju u dobrim filmovima, serijama i ostalom sadržaju. Mali kućni bioskop uz omiljene grickalice, lampione na jelki koji diskretno osvetljavaju prostoriju, u najlepšem društvu. Baš kao na filmu!

Simboličnim sloganom kampanje “Svako od nas je pomalo Deda Mraz” SBB nastavlja tradiciju i gledaocima pruža nezaboravno iskustvo uz najbolji novogodišnji TV maraton, bogat filmski i serijski program, kao i HBO hitove. Takođe, SBB korisnici Premium paketa u okviru Video kluba imaju specijalni katalog „Naš poklon“, koji je dostupan na EON platformi, a sadrži popularne naslove za svakog člana porodice.

Mesec slavlja može da počne. Srećni praznici!
Više informacija pronađite na sbb.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti

Pročitajte još