Luštica bay: Zima na obali Jadrana

Luštica bay: Zima na obali Jadrana

Autor: | 12/12/2023

0

Luštica Bay nije samo grad, već način života pod sloganom i motom „A place to Belong“ – Mesto kojem se pripada! Smešten na poluostrvu bogatom maslinjacima i okružen plavim Jadranom, izgrađen u identitetu primorskog nasleđa, Luštica Bay je adresa za „weekend escape“ i sjajna kulisa za prazničnu atmosferu na crnogorskoj obali.

Promo

 

Vikend na obali tokom praznika ili adresa za boravak na Jadranu – sve to, ali i više može biti Luštica Bay. Niz apartmana za najam, od komfornih studija za dvoje do prostranih trosobnih penthausa za porodični zimski odmor na Jadranu.

Cene su kreirane od 140 evra za zimske pakete, uz sjajne benefite transfera od aerodroma, kasnog „check-outa“ i povoljnosti koje uživaju i sami rezidenti u Luštica Bayu.

Promo

 

Luštica Bay je i sjajna adresa, odakle za samo dvadesetak minuta gosti stižu u sve krajeve Boke Kotorske, i uživa se u zimskim programima na crnogorskoj obali, koji su i ove godine najbolji u regionu.  

Praznični program

Zimska čarolija na Luštica Bayu traje od 2. decembra do 15. januara – zimski iglo sa delicijama, praznična vrteška za najmlađe, fotografije sa Deda-Mrazom, atraktivni sadržaji poput božićnog bazara i koncerata, kreiraće upečatljivo iskustvo i sećanje na najlepše praznike.

Promenada Luštica Bay budi sva čula, od sjajnog novogodišnjeg vizuelnog identiteta i dekoracije, do savršenih ukusa francuskih vafla, vrućeg kakao-napitka i medenjaka.

Promo

 

Iglo inspirisan tradicionalnim zimskim marketima evropskih prestonica omiljeno je mesto susreta na promenadi - uživanje u slatkim poslasticama kao što su tradicionalne bredele (elsaških božićnih kolačića) i autentičnih evropskih kolača, a tu su i domaće delicije.

Promo

 

Probajte dekadentno bogati „foie gras“ u stilu Alsace (senzacionalni zimski ukus) i uživajte u pažljivo pripremljenim zimskim jelovnicima u elegantnim restoranima uz obalu, dok svetla bleskaju i presijavaju se u akvatorijum marine.

Promo

 

Nezaboravni ukusi Jadrana

Kulinarski milje Luštica Baya je sjajna fuzija ukusa na promenadi Marina Villagea.

Posetu destinaciji kompletira degustacija bokeške delicije sa jedinstvenim pogledom na horizont Jadrana poput izvrsne ribe koju su upravo ulovili lokalni ribari ili pak najboljeg jastoga.

Promo

 

Niz restorana, tratorija i barova neguje, svako u okviru svog koncepta, ipak neguje identičnu vrednost organske namirnice koje su najkraćim putem stigle sa farme ili mora do stola.

 

Niz događaja koncipiranih da zadovolje i najzahtevnije umetničke duše, kao i niz muzičkih, kulinarskih, sportskih i događaja za decu kreiraju sliku opuštene destinacije na Jadranu gde porodica ali i svaki njen član može da uživa.

Promo

 

Kontaktirajte nas za detalje o svim specijalnim ponudama

[email protected]

www.lusticabay.com

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti