Neobični saveznik svake slavske trpeze

Neobični saveznik svake slavske trpeze

Autor: | 20/11/2023

0

Unapredite svečarsku idilu „ConvertActive“ tehnologijom „Gorenje“ frižidera i iskoristite specijalne popuste tokom celog novembra.

Danima pre slave posebna atmosfera vlada u kući većine nas, a posebno tamo gde nastaje najveća magija proslave - u kuhinji!

Promo

 

Domaćinstvo se sprema, jelovnik se pažljivo planira, a svi članovi porodice daju svoj doprinos. Posebna pažnja posvećuje se pripremanju žita i slavskog kolača, koji se nose u crkvu da se osveštaju. U ovako značajnim pripremama odlaganje jela je ključno, kako bi hrana ostala sveža za goste. „Convert Active“ frižider kompanije „Gorenje“ sjajan je izbor kada je u pitanju pouzdano odlaganje hrane, bilo u malim ili u velikim količinama.

Promo

 

Ovaj Side by Side frižider sa „ConvertActive“ tehnologijom omogućava brzu promenu dela zamrzivača u rashladni prostor ili prostranu „ZeroZone“ regiju, što je važno za čuvanje hrane i pića za svečanu trpezu. Pomenuta područja idealna su za odlaganje hrane koja će se upotrebiti neposredno posle toga, to jest za trenutke kada treba da bude idealno spremna za goste. Osim toga, „CrispZone“ odeljak ovog frižidera čuva svežinu i produžava kvalitet namirnica koje su termički neobrađene, poput salata i drugih sličnih dodataka glavnim jelima. Niža temperatura čuva hranljive sastojke i tako osigurava visok kvalitet hrane.

 

U pripremama za slavu, ovaj frizider će biti vaš partner, obezbeđujući dovoljno prostora za čuvanje hrane i za obilnu trpezu, a vaše je samo da isplanirate redosled posluživanja.

 

I još jedna veoma važna stvar - „Gorenje“ frižideri koriste jedan od najboljih sistema hlađenja na tržištu, što sprečava nagomilavanje leda i inja, zahteva nisku potrošnju energije i održava idealnu mikroklimu u zamrzivaču. Cirkulacija jonizovanog vazduha sprečava isušivanje hrane, čuvajući njene hranljive vrednosti. Rezultat - optimalno korišćenje skladišnog prostora i oproštaj od dosadnog odmrzavanja. Pored toga, ali ne manje važno, „InverterCompressor aparate čini tišim, trajnijim i energetski efikasnijim, obezbeđujući stabilnu temperaturu za dugu svežinu hrane, štedeći istovremeno struju.

Promo

 

Tokom „Black November“ akcije možete da ostvarite značajne popuste na ovaj izvanredan frižider, čija je garancija čak pet godina, i druge proizvode, čime ćete unaprediti slavsku idilu i svoj dom. Zanimljivo je da „Crni petak“ u kompaniji „Gorenje“ ne traje samo jedan dan ili tokom vikenda, nego imate ceo mesec da razmotrite kupovinu ovog ili nekih drugih „Gorenje“ uređaja u „Hisense / Gorenje“ studiju, kod prodajnih partnera ili na „Gorenje Srbija“ sajtu.

 

Spremite se za slave ispunjene radošću, omiljenom hranom, lepim trenucima i nezaboravnim popustima tokom „Black November“ akcije, a neka „Gorenje“ frižider postane deo vaše svečane tradicije. Znamo da o tome niste razmišljali, ali ovakav frižider zaista postaje neobičan saveznik vaše slave…

Promo

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još