SINOĆ JE CEO BEOGRAD BIO NA UŠĆU! Prvo veče festivala Belgrade Music Week će svi pamtiti

SINOĆ JE CEO BEOGRAD BIO NA UŠĆU! Prvo veče festivala Belgrade Music Week će svi pamtiti

Autor: | 24/06/2023

0

Prvo veče festivala Belgrade Music Week će svi pamtiti

 

Petak veče bilo je rezervisano za najbolji provod i to na beogradskom Ušću, gde je publika imala priliku da uživa u spektakularnim nastupima najpopularnijih izvođača savremenog urbanog zvuka. 

live production

 

More posetilaca pohrlilo je na Ušće već u 19h kada su festivalske kapije otvorene i prvo veče ovog festivala nadmašilo je sva očekivanja, pretvorivši Beograd u PRESTONICU dobrog provoda i uspomena koje se večno pamte.

live production

 

Desetine hiljada posetilaca prošlo je kroz festivalske kapije na Ušću, tokom prvog od tri festivalska dana, a brojke će se utrostručiti VEČERAS i SUTRA, kako najavljuju organizatori iz SKYMUSIC-a. Beograd će okupiti sve generacije i ljubitelje novog i modernog zvuka i opravdati svoju titulu ultimativne evropske party destinacije. 

live production

 

Ušće je sinoć ujedinilo čitav region - posetioci iz svih zemalja Balkana uživali su u performansima koje su pripremili izvođači. Dugo očekivani nastupi Voyage-a, Nucci-ja, Zere Henny-ja, Popova, Desingerice, Pljugice i mnogih drugih nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a veče su obeležila i tri velika iznenađenja: Voyage je najavio NOVI album 15. septembra, PRVI SOLISTIČKI KONCERT sa Nucci-jem u Beogradu, Nucci-ja je publika izglasala kao hitmejkera godine, a Zera je premijerno izvela NOVU PESMU, samo za publiku na Ušću.

live production

 

Na istom mestu publiku večeras očekuju Senidah, Mahrina, Rasta, Corona i Rimski, Amna, Mili i MNOGI DRUGI izvođači i IZNENAĐENJA koja Belgrade Music Week čuva za publiku kao kec u rukavu. 

Ograničen kontingent regular ulaznica dostupan je putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs i na prodajnim mestima na blagajni Štark arene i u tržnom centru Rajićeva, kao i na svim prodajnim mestima – trafikama Moj Kiosk, na preko 1.000 objekata širom Srbije, a kapije će za sve posetioce biti otvorene od 19:00h.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs live production

Pročitajte još

Najnovije vesti