Breskvicin nastup na Belgrade Music Week – u NEDELJU, poručila fanovima: „Najbolje i najslađe za kraj“

Breskvicin nastup na Belgrade Music Week – u NEDELJU, poručila fanovima: „Najbolje i najslađe za kraj“

Autor: | 22/06/2023

0

Jubilarno, 5. izdanje najiščekivanijeg muzičkog događaja, festivala Belgrade Music Week u organizaciji Skymusic-a, kulminiraće nastupom jedne od najeksplozivnijih muzičkih zvezda nove generacije – Breskvicom, koja će nastupiti u NEDELJU 25. JUNA.

Festivalska groznica uveliko trese srpsku prestonicu i čitav region, a ikona novog muzičkog talasa, Breskvica, zajedno sa više od 30 najvećih regionalnih idola trap, balkan trap i urban pop muzike, spremna je da pokori Ušće!

„Mazohista“, „Bad Boy“, „Leptir“, „Drift“ samo su neki od hitova koji će se oriti poslednje večeri popularnog festivala, budući da armija pevačicinih fanova sa nestrpljenjem očekuje njen nastup na dobro poznatoj lokaciji. Breskvica se vredno sprema za Belgrade Music Week-u, a u kratkoj pauzi između proba, stigla je i da se pozove svoju publiku na nastup, kratko poručujući: „Najbolje i nasjlađe za kraj. Jedva vas čekam!“

Breskvicin poziv na Belgrade Music Week možete pogledati ovde:

Belgrade Music Week, događaj koji postavlja nove standarde u live i entertainment industriji počinje u petak, 23. juna, a ulaznice su dostupne na besplatnoj aplikaciji eFinity, na sajtu efinity.rs i na prodajnim mestima na blagajni Štark arene i u tržnom centru Rajićeva, kao i na svim prodajnim mestima – trafikama Moj Kiosk, na preko 1.000 objekata širom Srbije.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti