Plazma najomiljenija kod potrošača

Plazma najomiljenija kod potrošača

Autor: | 12/04/2017

0
Nagrade su u ime kompanije Bambi preuzeli Nemanja Brković, Menadžer za odnose sa javnošću i Aleksandra Savić, Senior Brend Menadžerka.

U okviru tradicionalne akcije "Moj izbor" Plazma je, od strane potrošača Srbije, dobila Zlatnu medalju za najomiljeniji domaći proizvod

Plazma ove godine slavi svoj 50. rođendan

Plazma je još jednom pokazala da je brend kome Srbija najviše veruje. U okviru tradicionalne akcije "Moj izbor’’ koju organizuju Udruženje potrošača "Moja Srbija" i Privredna komora Beograda, Plazmi je dodeljena zlatna medalja "Moj izbor" za 2017. godinu za Najomiljeniji domaći proizvod, kao i Zlatna medalja u kategoriji "Slatkiši".

-U godini kada Plazma slavi svoj 50 rođendan, nagrada koja stiže od strane potrošača Srbije predstavlja veliki podstrek za sve nas u kompaniji Bambi. Ovo je sedma godina zaredom da Plazma osvaja ovu prestižnu nagradu, čime je još jednom potvrdila da je odlikuje nezamenljivi kvalitet kome se veruje već 50 godina. U narednom periodu, Plazma će nesumnjivo nastaviti da obogaćuje svoju ponudu i da neguje tradiciju omiljenog domaćeg brenda, istakao je Nemanja Brković, Menadžer za odnose sa javnošću u kompaniji Bambi.

 

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković
Tagovi: plazma