Arena širi kapacitete: Nezapamćeno interesovanje za koncert Nika Kejva

Arena širi kapacitete: Nezapamćeno interesovanje za koncert Nika Kejva

Autor: | 21/09/2017

0

Koncert Nika Kejva i sastava "Bed sids", predviđen za 28. oktobar u Kombank areni, najbolje je prodavan koncert cele svetske turneje Nika Kejva – sve ulaznice su rasprodate, pa su organizatori odlučili da zbog izuzetno velikog interesovanja i zahteva brojnih obožavalaca koji su ostali bez karata, prošire kapacitet na gornjim tribinama.

Nik Kejv i njegov prateći bend "Bed sids" (The Bad Seeds) održaće koncert u Beogradu okviru turneje na kojoj predstavljuju album Skeleton Tree koji se našao na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti, a list Gardijan ga je opisao kao "remek delo ljubavi i razaranja".

Prethodni Kejvov nastup u Areni proglašen je za najbolji koncert 2008. godine u Srbiji.

A post shared by Raúl_see_me (@raul_see_me) on Sep 20, 2017 at 4:38pm PDT


To je bio jedan od najdužih koncerata ovog muzičara koji je trajao blizu 150 minuta pri čemu je Kejv više puta ispunjavao muzičke želje svojih obožavalaca.

Nik Kejv u Beograd dolazi sa svojim dugogodišnjim saradnikom, tekstopiscem Vorenom Elisom, kao i grupom koji čine Martin Kejsi, Tomas Vajdler, Džim Sklavunos, Konvej Sevidž, Džordž Vjestica i Lari Malins.

Ulaznice po ceni od 2.990 dinara mogu se kupiti na svim prodajnim mestima „Eventima“ i na blagajnama Arene, Bilet centra Beograda, TC „Ušće“, Doma omladine i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: nik kejv

Pročitajte još