Ljutkast ukus ove paste činije idealnim obrokom za gurmane.
Sastojci:
500 g taljatela
so
1 kg paradajza
2 čena belog luka
ljuta papričica
100 g slanine (pancete)
2 kašike maslinovog ulja
biber
kašičica naseckanog peršuna
40 g rendanog parmezana
Priprema:
1. Taljatele skuvajte u slanoj vodi.
3. Slaninu nasecite na trakice, pa je zajedno sa papričicom i belim lukom prodinstajte na vrućem ulju. Umešajte paradjaz i dinstajte još pet minuta. Posolite i pobiberite. Testeninu ocedite, dodajte paradajzu i kratko zagrejte, promešajte i raspodelite na tanjire. Pospite peršunom i parmezanom.
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)