Potrebno:
100 ml ulja
1 kašika suvog začina
3 kašike soja sosa
3 čena belog luka
½ kašičice bibera
grančica ruzmarina ili među prste suvog
2 kg svinjske plećke
Sve namirnic, osim mesa, stavite u veći sud i promešajte. Dodajte meso i par puta okrenite u marinadi. Stavite frižider najmanje na 1 h a najbolje je preko noći.
Zagrejte rernu na 250 °C , a onda smanjite na 180-200, stavite u odgovarajući sud i pokrijte alu folijom. Pecite oko 2h. U toku pečenja prelivajte pripremljenom marinadom i okrenite meso 2-3 puta.
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)