Šminka sa kraljevskih dvorova: Evo kako to radi vojvotkinja od Kembridža

Šminka sa kraljevskih dvorova: Evo kako to radi vojvotkinja od Kembridža

Autor: | 27/03/2016

0

Kako god da smo kao devojčice zamišljale život princeza i kraljica, jasno je da njima nije baš uvek lako. Jedan od uslova je i besprekorno ponašanje i izgled u svakom javnom pojavljivanju.

I dok ćemo poznatim glumicama ili pevačicama ponekad i oprostiti nemar, dame iz kraljevskih porodica ne predstavljaju samo sebe, već i svoju porodicu i svoju zemlju, pa se nepogrešiv look očekuje i podrazumeva.

Striktna pravila postavlja i jasno definisani dress code, koji predviđa čak i to koje su dozvoljene boje, dužina suknje ili dubina dekoltea. A prikladnu garderobu, mora pratiti i adekvatan mejkap. Ni previše ležeran, ni previše napadan – već otmen.

Zato ćeš u lepoticama među kraljevskim porodicama pronaći dobre primere i inspiraciju za prilike kada ti je potrebna formalna šminka: razgovor za posao, sastanak, ručak sa njegovim roditeljima...

Vojvotkinja od Kembridža uvek rado naglašava svoje lepe plave oči. I dok ih u dnevnim izdanjima uokviri smeđom senkom, u večernjim izdanjima će često odabrati smokey eyes.

Kejt ima prirodno naglašene jagodice, koje dodatno istakne rumenilom. Uvek bira karmin u boji usana ili nešto svetlije nijanse, ka kajsija i roze boji. Nikada je nismo videli sa crvenim karminom, a voleli bismo. Iako ima tanje usne, sigurni smo da bi joj neka vatrena nijansa lepo stajala.

Komentari (0)

Loading
make-up.rs guliver/splash