Aromatično meso koje se prosto topi u ustima.
Sastojci:
80 g prezli
50 g parmezana
5 kašika svežeg seckanog ruzmarina
4 kašike krupno mlevenog bibera
4 kašike zrna slačice (senfa)
7 kašika ulja
jagnjeći kare (1,5 kg)
so
Priprema:
1. Pomešati prezle s parmezanom, ruzmarinom, biberom, zrnima senfa i 4 kašike ulja. Zarezati meso među rebarcima, a rebarca nožicem uredno ostrugati, da se skine ostatak mesa i da bi bila lepša naoko. Posoliti.
3. Za sos pomešati moču od pečenja sa 200 ml bujona, ukuvati i povezati slatkom pavlakom i gustinom.
4. Gotov kare staviti na poslužavnik i ukrasiti po želji ruzmarinom ili višnjama, pa poslužiti uz sos.
Pročitajte još
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
18/04/2024
Saznajte višeProleće u dvorištu Verice i Veljka podno Avale, na samom ulazu u raj čeka vas iznenađenje FOTO
Dvorište Verice Rakočević je predivno
18/04/2024
Saznajte višeSok od nara je moćan zaštitnik: 5 razloga zbog kojih je važno da bude jutarnja rutina
Sok od nara čuva zdravlje
18/04/2024
Saznajte višeBogata je kalcijumom i magnezijumom, a ne goji: Tajna vitke linije Ive Štrljić je u ovoj namirnici
Užina Ive Štrljić je ovo povrće
17/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)