Kako održavati intenzivne boje kose

Kako održavati intenzivne boje kose

Autor: | 05/06/2016

0


Intenzivne boje na kosi se teže postižu i teže održavaju nego klasične farbe, stoga ako se odlučite za ovakvu vrstu boje, bilo da su u pitanju pramenovi ili bojenje cele kose, imajte u vidu da ćete morati češće da posećujete frizerski salon (neophodno je češće re-toniranje).

S druge strane-spektaklarni izgled koji se postiže ovakinim nijansama definitivno zaveđuje truda. Spektar boja i kolorit se ovakvim tonovima je daleko kompleksniji i naravno lepši i zanimljiviji nego kod klasičnog bojenja kose.

Osnovno je da kosa kao podloga nije oštećena, a zatim i da se u procesu bojenja ne ošteti-od ovoga zavisi koliko će boja biti trajna, sjajna, kolika će biti dubina tona i konačno i sam željeni ton od istog zavisi.

Sledeći korak je negovanje kose sa intezivnim tonovima. Održavanje boje je takođe zahtevno, traže da se određene procedure proizvođača ispoštuju da bi se dobio trajno vibrantan erfekat, pri čemu se ovde naravno misli na upotrebu određenih šampona, pakovanja i losiona za održavanje i isticanje boje.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Thinkstock hellomagazin
Tagovi: kosa lepota