Potrebno je:
500 gr. mlevenog mesa
15 srednjih paprika baburica
1 glavica lika
2 šargarepe
1 jaje
5 čena belog luka
150 gr. pirinča
1 kašika začina
malo bibera
1 k.k. aleve paprike
šoljica kuvanog paradajza
Priprema
papriku oprati i izvaditi drškice sa semeniom. Luk iseći malo propržiti dodati rendanu šargarepu, pa mleveno meso, naseckan beli luk, začin alevi papriku , i opran pirinač. Skloniti sa vatre pa dodati jedno jaje sve lepo izmešati . Puniti nadevom paprike i zatvarati kolutovima paradajza. Naliti vodom i kuvati na tihoj varti oko sat vremena. Dodati 1 šoljicu kuvanog paradajza pa napraviti tanku zapršku i zapržiti papriku pogledaj (VIDEO)
Pročitajte još
Četiri kore, čokolada, puding i maline: Recept za Baron tortu koju je Čkalja obožavao
Recept za Baron tortu
28/03/2024
Saznajte višeDivlja čaga, moćno oružje iz Sibira koje čuva vaše zdravlje
Ekstrakt divlje čage je moćni preparat iz Sibira
26/03/2024
Saznajte višeOvako se hranio genije: Nikola Tesla imao je veoma strog režim, a jedan obrok nikada nije preskakao
Ishrana Nikole Tesle bila je specifična
26/03/2024
Saznajte višeLilly Drogerie uručile donaciju Ženskom centru Milica
Lilly Drogerie uručile donaciju Ženskom centru Milica
25/03/2024
Saznajte višeOvako se sin uči da postane džentlmen i šmeker: Đoković uveo strogo pravilo Stefanu
Pravilo Novaka Đokovića za sina Stefana
23/03/2024
Saznajte višeLepa Brena ima 63 godine i liniju na kojoj joj žene zavide: Tajna je u načinu kuvanja
Saveti Lepe Brene za idealnu težinu
23/03/2024
Saznajte više
Komentari (0)