Potrebno je:
500 gr. mlevenog mesa
15 srednjih paprika baburica
1 glavica lika
2 šargarepe
1 jaje
5 čena belog luka
150 gr. pirinča
1 kašika začina
malo bibera
1 k.k. aleve paprike
šoljica kuvanog paradajza
Priprema
papriku oprati i izvaditi drškice sa semeniom. Luk iseći malo propržiti dodati rendanu šargarepu, pa mleveno meso, naseckan beli luk, začin alevi papriku , i opran pirinač. Skloniti sa vatre pa dodati jedno jaje sve lepo izmešati . Puniti nadevom paprike i zatvarati kolutovima paradajza. Naliti vodom i kuvati na tihoj varti oko sat vremena. Dodati 1 šoljicu kuvanog paradajza pa napraviti tanku zapršku i zapržiti papriku pogledaj (VIDEO)
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)