Sastojci
700 g mlevenog junećeg mesa
1 jaje
srednja glavica crnog luka, sitno iseckana
šolja mleka
šolja prezli
2 kašike smeđeg šećera
2 kašike senfa
1/3 šolje kečapa
so i biber po ukusu
Priprema
2. U velikoj posudi promešajte mleveno meso, jaje, iseckan crni luk, mleko i prezle. Posolite i pobiberite po ukusu, a možet dodati još začina po želji. Zamesite dobro smesu.
3. U puljen pleh stavite smesu oblikovanu u veknu.
4. Posebno umutite smeđi šećer, senf i kečap i prelijte preko vekne.
5. Veknu pecite u zagrejanoj rerni oko sat vremena.
Pročitajte još
Bogata je kalcijumom i magnezijumom, a ne goji: Tajna vitke linije Ive Štrljić je u ovoj namirnici
Užina Ive Štrljić je ovo povrće
17/04/2024
Saznajte višePoklanjamo karte za film Građanski rat: Šokantna priča koja menja pogled na budućnost
Poklanjamo karte za film Građanski rat
13/04/2024
Saznajte višeImao je sve, ali najveću želju Roberto Kavali nije ostvario
Želja Roberta Kavalija ostala je neostvarena
13/04/2024
Saznajte višeNova oaza luksuza: Otvoren prvi ekskluzivni Maserati salon u Beogradu
Otvoren prvi ekskluzivni Maserati salon u Beogradu
12/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)