Sastojci
700 g mlevenog junećeg mesa
1 jaje
srednja glavica crnog luka, sitno iseckana
šolja mleka
šolja prezli
2 kašike smeđeg šećera
2 kašike senfa
1/3 šolje kečapa
so i biber po ukusu
Priprema
2. U velikoj posudi promešajte mleveno meso, jaje, iseckan crni luk, mleko i prezle. Posolite i pobiberite po ukusu, a možet dodati još začina po želji. Zamesite dobro smesu.
3. U puljen pleh stavite smesu oblikovanu u veknu.
4. Posebno umutite smeđi šećer, senf i kečap i prelijte preko vekne.
5. Veknu pecite u zagrejanoj rerni oko sat vremena.
Pročitajte još
Ove "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeOmiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine, dami od stila baš takav i pristaje
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)