Sastojci
700 g mlevenog junećeg mesa
1 jaje
srednja glavica crnog luka, sitno iseckana
šolja mleka
šolja prezli
2 kašike smeđeg šećera
2 kašike senfa
1/3 šolje kečapa
so i biber po ukusu
Priprema
2. U velikoj posudi promešajte mleveno meso, jaje, iseckan crni luk, mleko i prezle. Posolite i pobiberite po ukusu, a možet dodati još začina po želji. Zamesite dobro smesu.
3. U puljen pleh stavite smesu oblikovanu u veknu.
4. Posebno umutite smeđi šećer, senf i kečap i prelijte preko vekne.
5. Veknu pecite u zagrejanoj rerni oko sat vremena.
Pročitajte još
HONOR V Purse premijerno predstavljen u Kini
HONOR V Purse premijerno predstavljen u Kini
20/09/2023
Saznajte višeŠta uopšte staje u minijaturne torbice poznatih ličnosti?
Samsung Galaxy Flip5
19/09/2023
Saznajte višeMarie Claire promocija magazina u okviru modne revije Pierre Cardin powered by Renault (video)
Spektakularna modna revija bredna Pierre Cardin powered by Renault održana je sinoć u Beogradu u okviru koje je održana promocija magazina Marie Claire
15/09/2023
Saznajte višeŠta jedu kraljevska deca: Otkrivamo kako izgleda školski ručak princa Džordža i princeze Šarlot
Šta jedu princ Džordž i princeza Šarlot
15/09/2023
Saznajte višeMale tajne iz kuhinje lepe Šeherezade: Berguzar Korel za vas pravi mafine od šargarepe
Recept Berguzar Korel za mafine od šargarepe
13/09/2023
Saznajte više
Komentari (0)