Sastojci
700 g mlevenog junećeg mesa
1 jaje
srednja glavica crnog luka, sitno iseckana
šolja mleka
šolja prezli
2 kašike smeđeg šećera
2 kašike senfa
1/3 šolje kečapa
so i biber po ukusu
Priprema
1. Zagrejte rernu na 180 stepeni.
2. U velikoj posudi promešajte mleveno meso, jaje, iseckan crni luk, mleko i prezle. Posolite i pobiberite po ukusu, a možet dodati još začina po želji. Zamesite dobro smesu.
3. U puljen pleh stavite smesu oblikovanu u veknu.
4. Posebno umutite smeđi šećer, senf i kečap i prelijte preko vekne.
5. Veknu pecite u zagrejanoj rerni oko sat vremena.
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)