Osvojite 10x2 karte za SEA DANCE festival

Osvojite 10x2 karte za SEA DANCE festival

Autor: | 07/07/2016

0


Nakon rekordnog prošlogodišneg izdanja festivala koji je okupio preko 110.000 hiljada posetilaca na preko 7 bina i nastupima preko 150 izvođača, ovogodišnji, treći po redu Sea Dance Festival održaće se od 14. do 16. jula na plaži Jaz.

Jedna od najznačajijih muzičkih ikona današnjice Skrillex, nastupiće na spektakularnom otvaranju ovogodišnjeg izdanja festivala! Nezaboravno festivalsko leto obeležiće i nastup jedne od najtraženijih svetskih koncertnih atrakcija, britanske grupe Hurts 16. jula, koji će u okviru velike svetske turneje "Surrender" posetiti i predivnu plažu Jaz, kao i specijalni "sunset set" belgijske muzičke zvezde Lost Frequencies, tvorca dva najveća letnja hita "Are you with me" i "Reality".

Na Jaz stiže i producent i DJ Zomboy, jedno od najtraženijih svetskih muzičkih imena i čuveni Andy C, kako ga najčešče nazivaju, otac drum and bass pokreta. Da na Jazu bude još toplije pobrinuće se i apsolutna dnb superzvezda Sub Focus i njegov MC ID, te famozni bristolski duo My Nu Lang koje prati Dread MC. Kao i mnoga druga zvučna imena svetske, regionalne i domaće muzičke scene.


U jedinstvenom letnjem ambijentu plaže Jaz, tokom prve dve godine održavanja festivala Sea Dance je ugostio: The Prodigy, Jamiroquai, Underworld, Roisin Murphy, Rudimental, Example Live, Klingande, Sigma, Wilkinson, Flight Facilities, Bondax, Odesza, ali i mnogobrojne domaće i regionalne zvezde.

Kroz festivalske kapije protutnjalo je oko 200 hiljada posetilaca iz preko 40 zemalja širom sveta. Ispisane festivalske stranice, osim brojnih rekorda, krase i sjajni utisci izvođača, medija i publike, koji su redom svedočili, ne samo da su prisustvovali najboljem koncertu ili festivalu, već najboljim trenucima u životu!

Za veoma kratko vreme i nakon samo prvog izdanja, festival je ostvario istorijski uspeh na internacionalnom nivou. Sa evropskog festivalskog takmičenja, “European Festival Awards”, zahvaljujući glasovima preko 1,2 miliona fanova širom sveta, Sea Dance je u Budvu doneo prestižnu nagradu za Najbolji evropski festival u kategoriji do 40.000 posetilaca dnevno.


Festival se okitio i titulom najboljeg događaja u Crnoj Gori 2014. osvojivši prestižnu nacionalnu nagradu Wild Beauty Award, a vodeći svetski turistički vodič, Lonely Planet, nakon posete Sea Dance festivalu proglasio je plažu Jaz za najbolju evropsku plažu u 2015. godini, navodeći da ona predstavlja idealno mesto za provod za sve one koji žele da osete čari najbolje letnje avanture.

Ukoliko želite da osvojite karte za SEA DANCE festival, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP Promo
Tagovi: sea dance