Emili Ratajkovski otkriva: Kako da savršeno pozirate u kupaćem kostimu

Emili Ratajkovski otkriva: Kako da savršeno pozirate u kupaćem kostimu

Autor: | 27/07/2016

0

Seksi manekenka kaže da je da za dobre fotke sa plaže najvažnije da pozirate puni samopouzdanja, i da uopšte nije važno da li imate koji kilogram viška.

Kao neko ko ima iskustva kada je reč o golišavim fotografijama, Emili kaže da je samopouzdanje najbitnije, a najbolji način da budete samouevereni je da kupite kupaći kostim u kojem se osećate prijatno.

- Ako se ne osećaš lepo u kupaćem kostimu, onda i ne izgledaš lepo - jednostavno je objasnila Emili.

- Moj savet je da pronađete kupaći koji odgovara vašem tipu građe, koji vam je udoban, da ne morate da mislite da li će nešto da spadne, otkači se. Ja lično volim kupaće kostime u kojma mogu da budem aktivna, ali da lepo izgledaju.

Sledeći korak, kada je reč o pravljenju fotografija je da pronađete ugao iz kojeg vaše telo izgleda najbolje.

- Mali trik kojim se možete poslužiti je da blago izbacite guzu, tako se stvara lep luk kod donjeg dela leđa. Sve zavisi od poze. Prilikom fotografisanja postajete veoma svesni svake svoje mane, razmišljate da li vam je stomak ravan, ali fora je u tome da, što ste samouvereniji, to je veća šansa da fotka bude dobra.

Ratajkovski kaže da na snimanjima u kupaćim kostimima često uopšte ne pozira u mestu, već pleše, kreće se, a onda zajedno sa fotografom odabere najbolje od tih fotki.

Emili je podelila i nekoliko saveta koji se tiču izbora kupaćeg kostima.

- Brazilske gaćice 'laskaju' guzi, a kostimi koji su malo više sečeni sa strane čine da noge izgledaju duže.

Iako važi za jednu od najseksepilnijih žena na svetu, manekenka kaže da ne podržava ideju "idealnog bikini tela" i smatra da svaka žena treba da se oseća dovoljno dobro u svom telu da uživa plaži.

- Uvek kažem: 'Imaš li telo? Onda je ono spremno za kupaći'. To je sve o čemu treba da brinete. Volite sebe, nađite kupaći u kojem ćete se osećati prijatno i 'razvalićete'! - poručuje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/Emily Ratajkowski

Najnovije vesti