Dokaz da je moguće: Posle promene ishrane njeno lice se potpuno očistilo (foto)

Dokaz da je moguće: Posle promene ishrane njeno lice se potpuno očistilo (foto)

Autor: | 22/10/2016

0


Veganski način ishrane dobio je veliki plus nakon što je jedna korisnica sajta Reddit pod imenom Lennonator objavila fotografije pre i posle šeset meseci.

Ona je fotke objavila pod naslovom „Šest meseci veganstva“, koje pokazuju neverovatnu razliku na njenom licu zbog, kako je otkrila, promene u ishrani.

Devojka je objavila dve fotografije svog lica: jednu na kojoj je njena koža prekrivena aknama i druga na kojoj je njeno lice potpuno čisto, snimljeno pola godine nakon što se odlučila za vegansku ishranu.


- Retko sam se fotografisala, jer sam mrzela kako izgleda moja koža. Probala sam svako moguće rešenje, ali ništa nije pomoglo. U trenutku nastajanja prve fotografije sam bila vegetarijanac, ali i dalje sam jela mlečne proizvode. U vreme nastajanja druge fotografije sam već tri meseca na potpuno biljnoj dijeti. Nakon nekoliko nedelja sam počela da primećujem razliku, odnosno da akne nestaju - objašnjava devojka nadimka Lennonator.

- Vrlo je važno ono što unosimo u organizam i to se i te kako vidi na našem telu i licu - zaključuje devojka, a prenosi Smartshopperteam.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Thinkstockphotos

Najnovije vesti