Ona je lepotica iz Srbije i krasi novi parfem Pako Rabana!

Ona je lepotica iz Srbije i krasi novi parfem Pako Rabana!

Autor: | 21/05/2019

0

Iz iste modne agencije Models Inc., jedna Srpkinja, a već svetski poznata - Antonina Petković - među ozbiljnom konkurencijom top modela izabrana je da bude naslovno lice na novom parfemu modnog brenda Paco Rabanne!

Mlada Čačanka, svojom harizmom osvojila je velike simpatije ovog čuvenog španskog modnog mogula, koji je bez puno predomišljanja angažovao Antoninu za promotivno lice svoje modne imperije.

- Velika je čast sarađivati sa najvećim modnim  imenima, kao što je Paco Rabanne. Uživam u poslu kojim se bavim, a moram da istaknem da veliku zahvalnost dugujem svojoj matičnoj agenciji Models Inc. koja me je plasirala u sam vrh svetske modne scene. Polako ostvarujem sve svoje snove i poslovne planove. Zato pozivam mladiće i devojke iz naše lepe zemlje da iskoriste šansu i da se prijave i dođu na veliki kasting Elite Model Look za 2019. godinu, koji će se održati 9. juna u beogradskom hotelu „Envoy“ od 13 do 15 časova – poručila je Antonina.

 

View this post on Instagram

 

?@pacorabanneparfums #pacorabanneparfums #enterthelegend Big thank you to the whole team for this opportunity and taking me to this beautiful country ✨

A post shared by Antonina Petkovic (@antoninapetkovic) on May 20, 2019 at 7:31am PDT

hellomagazin.rs Guliver/Getty