Mesečni horoskop: Novembar donosi velike promene

Mesečni horoskop: Novembar donosi velike promene

Autor: | 01/11/2019

0

Ovan

Osećate dodatni priliv kreativne energije i ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Dobijate podršku u svojoj okolini i imponuje Vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno poverenja u Vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Potrebno je da preuzmete odgovarajuću inicijativu, kako biste ostvarili svoje poslovne namere. Ukoliko se Vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Učinite sve što je potrebno, da ulepšate svoj intimni život i odnos sa bliskom osobom. Potrudite se da delujete zanosno i privlačno u različitim prilikama. Ljubavni zanos u Vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu.

Bik

Potrebno je da definišete listu prioriteta u skladu sa novim događajima na poslovnoj sceni i po osnovnim kriterijumima koji se primenjuju. Izbegavajte saradnju sa osobom koja Vam stvara različite neugodosti, nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Posvetite pažnju poslovima koji će Vam doneti konkretne razultate i finansijsku dobit. U ljubavnom životu, ne možete da predahnete uz osobu koja Vam uporno nameće svoje zahteve. Osećate potrebu da se prepustite, bez dodatnog strahovanja o mogućim komplikacijama i izneverenim očekivanjima. Potrebna Vam je veća emotivna naklonost i mentalna bliskost sa osobom sličnih afiniteta.

Blizanci

Ponekad različite promene i novi uslovi deluju kao dodatna motivacija u poslu kojim se bavite, važno je da se pravilno organizujete i da ispoštujete zadate rokove. Kontaktirajte saradnike koji imaju pouzdane informacije o novim događajima na poslovnoj sceni, poželjno je da proširite svoje saznanje iz raznih oblasti. Nema potrebe da donosite brzoplete odluke. Stalo Vam je da zaštitite svoju porodicu i blisku osobu od različitih problema koji dolaze iz spoljašnjeg sveta. Partner deluje pozitivno na Vaše raspoloženje, sada mnoge stvari vidite drugačijim ocima i sa više optimizma. U nečijoj blizini osećate dobro raspoloženje ili emotivni zanos, novi priliv pozitivne energije odražava se na Vaše izražavanje, izgled i stil ponašanja.

Rak

Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Po oprobanom receptu primenjujete uspešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Potreban Vam je dobar podsticaj ili neko ko bi Vas podržao u odlučujućim situacijama. Vaša dobitna kombinacija, predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad Vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost može da Vas navede na pogrešan emotivni izbor. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu. Vaš emotivni profil najčešće određuje Vaše želje ili mogućnosti.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

Lav

Nalazite se u kreativnoj fazi, neprekidno smišljate nove ideje i podstičete svoju okolinu na dodatnu aktivnost. Stalo Vam je da efikasno rešite niz pitanja, koja će Vam obezbediti dugoročniju saradnju ili novčani dobitak. Potrebna su Vam široka ovlašćenja u poslovnom organizovanju i delovanju, umete da procenite dobru priliku i prave vrednosti. Ne možete da isplanirate svaki detalj iz zajedničkog života sa bliskom osobom. Bez obzira na primedbe koje povremeno dobijate, pokažite da Vam je stalo do zajedničke sreće ili uzajamnog poverenja. Ponekad i male stvari donose veliko emotivno zadovoljstvo, ako ih pravilno vrednujete i zajednički delite sa voljenom osobom.

Devica

Potrebne su Vam dodatne i precizne informacije o različitim događajima na poslovnoj sceni, kako biste ostvarili svoje dugoročnije ciljeve. Osnovni interesi Vas obavezuju na kompomisnu varijantu, ali nemate dovoljno razumevanja za nečije profesionalne propuste. Stalo Vam je da obezbedite bolje uslove koji Vam dozvoljavaju veći stepen autoriteta i samostalnosti. Prilično ste istrajni u svojim namerama u svakom pogledu. U odnosu sa voljenom osobom nailazite na nove nesuglasice, ali prihvatite »emotivnu varnicu« kao pozitivan impuls. Uvek postoje stvari oko kojih možete da razmišljate na sličan način ili da se približite istim ciljevima. Samo dobra volja i topla emotivna nota, vode ka zajedničkom zbližavanju.

Vaga

Stalo Vam je da unapredite svoju poziciju i stil poslovnog izražavanja, kao i da ostvarite uspešnije rezultate. Angažovani ste na različitim stranama i sa velikim ambicijama ugovarate nove poslovne susrete. U društvu saradnika pokušavate da se nametnete, kao osoba od autoriteta i sa originalnim stilom izražavanja. Vaša profesionalna orijentacija i dobra elokvencija garantuju uspešne rezultate. Ponekad nije lako ostvariti emotivnu harmoniju, imate utisak da se lagano udaljavate od voljene osobe. Osećate emotivnu tenziju, ali ne želite da neko drugi rešava Vaše ljubavne dileme. Potrebna je određena hrabrost da se stvari nazovu pravim imenom ili da se odrede prave vrednosti. Ljubavna sreća je dostižna, ukoliko verujete u mogućnost zajedničkog uticaja i prilagođavanja.

Škorpion

Napravili ste pogrešnu poslovno-finansijsku procenu tako da Vas očekuju dodatne komplikacije, ali sve može da se prevaziđe na dobar način u dogovoru sa saradnicima. Dobro razmislite na koji način treba da sačuvate svoje profesionalne interese. Važno je da se vratite na pređašnju poziciju, budite promišljeniji nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim namerama. Različite primedbe koje upućujete voljenoj osobi u iznenadnom naletu emocija ili strasti, uglavnom ostaju bez željenog odjeka. Partner ostaje u uverenju da se razume bolje od Vas u niz različitih tema ili oblasti iz zajedničkog života, što Vas dodatno iritira. Zbog novih nesuglasica i »emotivnih varnica«, delujete napeto ili uznemireno.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani..

Strelac

Od Vas se očekuje da prihvatite novi poslovni izazov ili da preuzmete važnu ulogu u zajedničkom dogovoru. Imate dovoljno energije, ali dobro razmislite o svojim prioritetima koje ćete postaviti. Važno je da osmislite poslovnu strategiju koja će Vam omogućiti da se angažujete na različitim stranama. Sve se svodi na dobru poslovnu procenu i uspešno planiranje. Osećate emotivni zanos i ne krijete svoje oduševljenje u društvu voljene osobe. Emotivna inspiracija je neiscrpna, ako se nalazite u pravom društvu ili uz osobu koja u Vama pokreće lepe misli i onu »čudesnu energiju«. Osećanja Vas navode na plemenite misli i na značajne postupke. Ukoliko postoji nova osoba koja privlači Vašu emotivnu pažnju, budite za nijansu diskretniji u svom ponašanju.

Jarac

Nove događaje treba da procenjujete sa različitih aspekata, kako biste pravilno sagledali sve mogućnosti ili ograničenja koja vladaju na poslovnoj sceni. Okolina na različite načine komentariše Vaše poslovne ideje, stoga razmislite o nečijoj sugestiji i uticaju. Zajednički dogovor predstavlja pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih interesa. Nedostaje Vam podsticaj i topla emotivna faza, tako da preuveličavate svoje potrebe i pronalazite različite zamerke. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje prema svom partneru i u prilog zajedničkoj sreći.

Vodolija

Potrebno je da prilagodite svoje kriterijume u odnosu na interesovanja koja preovlađuju na poslovnoj sceni. Nalazite se u dobroj formi i u pozitivnom okruženju. Dobra poslovna procena predstavlja osnovni uslov za uspešnu saradnju. Proširite svoja interesovanja u različitim oblastima, nema razloga da se zadržavate na sadašnjoj poziciji. Prijalo bi Vam neko kraće putovanje, promena ili izlet u prijatnom društvu. Osećate unutrašnji nemir i potrebu da sa emotivne distance analizirate nečije ponašanje. Voljena osoba odbija Vaše planove, ali nema razloga da se dodatno uzbuđujete. Budite mudri, nakon ljubavnog zatišja očekuje Vas nova ili iznenadna sreća.

Ribe

Stalo Vam je da razrešite različite dileme na poslovnoj sceni i istovremeno da odgovorite na nečije zahteve. U skladu sa savremenim poslovnim trendom, potrebna su Vam nova ili efikasnija poslovna rešenja. Kombinacija intuicije i praktične pameti, predstavlja dobar model i donosi dugoročnije poslovne efekte. Pre ili kasnije, moraćete da se suočite sa svojim ljubavnim iluzijama. Dok se Vi lagodno prepuštate emotivnom zanosu, partner ili osoba koja Vam se dopada iznenada povlači pogrešne poteze. Ali ponekad treba postupiti po unutrašnjem ritmu, bez obzira na »strogi glas razuma« ili na neka utvrđena pravila. Nema razloga da se zanosite na pogrešnu stranu, važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

Horoskop preuzet sa sajta astrolook.com

Hellomagazin.rs Guliver/Thinkstock

Najnovije vesti