Nedelja je i nemaš plan? Odlično. To je savršen trenutak da pustiš poruku: „Kafa kod mene?” Bez posebnog povoda, samo terasa, par kroasana, malo sira i voća, dobra muzika i još bolja ekipa. I naravno, Džezverska.
Petar Šarčev
Brunch u svom najopuštenijem izdanju vraća ono što nam najviše fali, a to su spontanost i povezanost. Uz miris sveže zakuvane domaće kafe, taj trenutak postaje potpun. Doncafé Džezverska, najnovija kafa u Doncafé porodici, akcenat stavlja upravo na ovakve trenutke. Ona je tu da nas podseti da se najbolje stvari dešavaju kada spontano okupimo dobro društvo i pokrenemo priču.
Petar Šarčev
Tu su sva ona poznata lica koje ne moraš ni da pitaš kako piju kafu, to već znaš. Teme za razgovor se same nameću, a negde između ispijenih šoljica i lagane muzike u pozadini, shvatiš da se lepota življenja krije u ovakvim trenucima.
Džezveri slave one male rituale koji povezuju. U njihovom svetu, džezva je više od kuhinjskog predmeta. Ona predstavlja simbol karaktera, kontinuiteta i odnosa koji traju. Oni ne prelaze na instant rešenja i veruju da je džezva uvek kul, i kad je retro i kad je urbana. I znaju da se najbolje stvari spremaju polako, sa pažnjom, a dele punog srca i sa osmehom.
Petar Šarčev
Nežan, balansiran ukus Džezverske, bez intenzivnih aroma, naglašene gorčine i kiselosti, rezultat je pažljivo odabrane kombinacije brazilske arabike i robusti sa afričkog i azijskog kontinenta. Pitka i topla, stvorena da se deli, ova kafa je pravo malo iznenađenje za sve koji tragaju za kvalitetom, ali i emocijom.
Sledeće nedelje ne moraš da imaš konkretan plan. Dovoljno je da imaš džezvu, svoje ljude i Džezversku. Kafa je najlepša kada se pije u društvu, jer po njoj se poznajemo.
Petar Šarčev
Pročitajte još
Miris leta i ukus roštilja: Recept Sandre Bugarski za rolat s mesom, sos je nešto posebno
Recept Sandre Bugarski za rolat s mesom
15/07/2025
Saznajte višeDanijela i Stefan Buzurović podelili recept za ćuretinu "Oženi me", idealan put do muškog srca
Danijela i Stefan Buzurović pokazali recept za idealan porodični ručak
14/07/2025
Saznajte višeRecept Miljane Gavrilović za pire, ali ne od krompira! Posno, zdravo i idealno za letnje dane
Posni recept Miljane Gavrilović za pire od prokelja i čičoke
13/07/2025
Saznajte višeOvo je Cecino omiljeno jelo, Lidija ga najbolje sprema
Ceca Ražnatović najviše voli da jede ovo domaće jelo
12/07/2025
Saznajte višeThe Prodigy pred prepunom Tvrđavom: Srbijo, imate naše najdublje poštovanje!
The Prodigy pred prepunom Tvrđavom
12/07/2025
Saznajte više
Komentari (0)