Nema skuplje destinacije za letovanje: Dvorište Zorice Brunclik i Kemiša san svakog Srbina FOTO

Nema skuplje destinacije za letovanje: Dvorište Zorice Brunclik i Kemiša san svakog Srbina FOTO

Autor: | 07/07/2024

0

Dvorište Zorice Brunclik i Kemiša san svakog Srbina

Zorica Brunclik danas živi u luksuzu, ali nikada nije krila da je potekla iz siromašne porodice i da je imala teško detinjstvo

- Živeli smo u velikoj nemaštini jer je mama imala jadnu platu, pa se dešavalo da smo jedno jaje delili na četiri dela. Jedne godine mi je kupila broj veće cipele da bih mogla da ih nosim nekoliko sezona.

Boško Karanović

 

- Kao nove bile su mi velike, a kada su mi postale taman, đon se pocepao, pa je očuh morao da ih veže žicom. Jednostavno, nije bilo za bolje.

Spavali smo na slamarici, sve četvoro dece, i ujutro se budili mokri jer bi se ovi najmlađi upi*kili po nama - ispričala je jednom prilikom folk zvezda. 

Pročitajte: Da li je moguće da ovde letuje ćerka Zorice Brunclik - Zlata i muž kupaju se u reci, a evo kako im izgleda smeštaj FOTO

Zorica Brunclik u međuvremenu je stekla status istaknutog estradnog umetnika, a odraz blistave karijere svakako je i luksuzna kuća u beogradskom naselju Krnjača, u kojoj živi sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom

Kuća Zorice Brunclik odiše luksuznim detaljima, poput krzna leoparda koje krasi zid i mnoštva zlatnih dekorativnih predmeta. 

Dvorište je priča za sebe – bajkovita oaza daleko od gradske vreve sa ogromnim bazenom u centralnom delu. 

youtube printscreen

 

Instagram

 

I to nije sve. Kuća Zorica Brunclik ima muzički studio, frizerski salon, kao i veliku salu namenjenu porodičnim proslavama. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti