Obojite dan prirodno dobrim osećajem: Nutrino LAB boji svet mladim talentima

Obojite dan prirodno dobrim osećajem: Nutrino LAB boji svet mladim talentima

Autor: | 17/06/2024

0

WHY SO GREY?   

Kako je svet postao tako siv? Pogledaj oko sebe. Zatim pogledaj unutar sebe.

Sve polazi iznutra. Voće nas budi, a boje oživljavaju. Boje menjaju sve. To nam je u prirodi. Nutrino Lab je formula za bolji dan: autentičan, inspirisan, srećan. Savršeno balansiran, od 100% voća, bez dodatog šećera i aditiva: stvoren za zdravo uživanje. Ovo je tvoj šareni podsetnik da je sreća u malim stvarima. I da je svaki dan umetničko delo. Kada koristiš boje. Jer boje nisu samo boje. One su mogućnosti, osećanja, različiti svetovi i zagrljaj prirode. O tim bojama govorimo. Zato se igraj, zaigraj i pogreši. Pa šta? Sutra je novi dan. Probaj opet. I mi ćemo sa tobom. Život nije crno-beli. Život je paleta puna boja. Iskoristi ih sve. 

Nutrino Lab/promo

 

U svom nastojanju da inspiriše i oboji dan Nutrino Lab je prepoznao “pravu boju” u mladoj muzičkoj umetnici Mili Nikolić i pružio joj podršku u razvoju karijere pesmom „Oboji me“, čiji stihovi podsećaju da sreća dolazi iznutra i da je svet lepši kada nesebično podržavamo jedni druge i bojimo dane dobrotom i ljubavlju.

Nutrino Lab/promo

 

Mlada i talentovana umetnica ljubav prema muzici gaji još od malih nogu i svoje putovanje kroz svet muzike započinje u 10. godini u muzičkoj školi gde uči da svira klavir, a zatim i solo pevanje. Na avant-pop i RnB scenu stupila je sredinom 2023. godine sa osvežavajućom autentičnošću i strašću ka muzici.

Neka Nutrino Lab bude vaša inspiracija da birate svoju paletu boja koja vam prija.

Nutrino Lab Oboji dan voćem 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Nutrino Lab/promo

Najnovije vesti