Sat vredan 19 prosečnih plata u Srbiji: Ceca Ražnatović nosi zver na levoj ruci i to kakvu FOTO

Sat vredan 19 prosečnih plata u Srbiji: Ceca Ražnatović nosi zver na levoj ruci i to kakvu FOTO

Autor: | 20/03/2024

0

Sat Cece Ražnatović brutalno skup

Ceca Ražnatović decenijama je na javnoj sceni, a pažnju publike, osim glasom, privukla je i svojim jedinstvenim i sofisticiranim stilom koji je uvek propraćen skupocenim nakitom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nedavno je i sama pevačica govorila o mitu koji se razvio devedesetih, upravo oko njenog nakita.

Naime, gostujući kod Minimaksa u čuvenoj emisiji, legenda kaže, da se jedna gospođa uključila u program i rekla da je Cecina ogrlica na vratu ukradena.

Ubrzo je stigao demanti pevačice i voditelja, a saga se i pored toga nastavila, pa je Ceca reagovala opet posle dugih trideset godina.

- Ta priča je potpuno morbidna. Ima sto varijanti na temu. Zato što je morbidna, ne bih volela da sad u našem intervju pričam šta sam ja sve čula i kako sam čula.

- Što je najgore, to se nikada nije desilo i to apsolutno nije tačno. Ogrlicu imam i dan-danas, nećeš verovati, sačuvala sam je zato što je stvarno prelepa. 

Pročitajte: Vi nosite ogrlicu moje mrtve ćerke... Ceca Ražnatović prvi put progovorila o priči koja je prati tri decenije

- Tu ogrlicu sam ja kupila u Milanu kada sam išla po venčanicu - rekla je Ceca za Telegraf i stavila tačku na glasine.

Osim prelepih ogrlica i minđuši, Ceca ne štedi ni na satovima. 

Jedna on najvećih domaćih zvezda nedavno je na Instagramu podelila sa fanovima fotografiju na kojoj se vidi novi sat u njenoj kolekciji.

Miloš Nadaždin

 

U pitanju je Rolex GMT Master u kombinaciji čelik-roze zlato, popularni Root Beer. Radi se o 40 mm velikom Rolexovom modelu sa rotirajućim bezelom za prikaz druge vremenske zone, piše Instagram stranica "Pogledaj na sat", a fotografiju Cecinog Rolexa pogledajte OVDE.

Izgleda da Ceca baš voli Rolexove sportske modele, a salonska cena ovog sata iznosi 16.000 evra, tačnije 1.872.000 dinara, što je oko 19 prosečnih plata u Srbiji izračunatih decembra 2023. godine.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Anhel / Ata images

Pročitajte još

Najnovije vesti