Ovo je stan u kome je Karleuša odrasla uz majku, a njene ćerke danas žive bajku na Dedinju

Ovo je stan u kome je Karleuša odrasla uz majku, a njene ćerke danas žive bajku na Dedinju

Autor: | 29/01/2024

0

Stan Jelene Karleuše na Novom Beogradu

- Odrasla sam na Novom Beogradu, kod "Fontane", i to odrastanje u surovim devedesetim, na još surovijem beogradskom asfaltu, od mene je, čini mi se, napravilo ličnost koja se u mnogo čemu razlikuje od drugih javnih ličnosti u šou-biznisu - ima običaj da kaže Jelena Karleuša, koja je pre nego što se osamostalila živela sa majkom.

Ata Images

 

Iako je Divna Karleuša uživala u statusu omiljene voditeljke i bila cenjena u svom poslu, njen stil života nije se razlikovao od onog koji su sebi mogle da priušte prosečne beogradske porodice.

Pročitajte: Ma, da li je moguće da je tolika razlika - Evo koliko je Ceca Ražnatović zapravo starija od JK

Kako je izgledao Divnin i Jelenin stan na Novom Beogradu može se videti na snimku iz 1998. godine, kada je Nataša Ilić sa ekipom „Muzičke kutije“ posetila dom mlade pevačice.

Ona je za tu priliku pokazala kako se snalazi u kuhinji, pa je pripremila piletinu i povrće.

Youtube printscreen

 

Besprekorno uredna kuhinja Jelene i Divne Karleuše bila je u tamnim tonovima, sa zavesama u cvetnom desenu, a imale su i brojne saksije sa zelenilom.

Youtube printscreen

 

U godinama koje su usledile Jelena je stigla do vrha estrade, počela je odlično da zarađuje, pa je i njen stil života postao raskošniji.

Pročitajte: Nije mogao da zadrži suze - Milan Popović progovorio o sinu

Ipak, kao što rekosmo na početku, nikada nije zaboravila odakle je krenula i kako je živela, a ćerkama je pružila sve i uprkos tome deca su izrasla u izuzetno skromne osobe. 

Youtube printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Anhel / Ata images

Pročitajte još