Vila na Bežanijskoj kosi kao iz najlepše bajke: Ovde živi Ilda Šaulić sa porodicom

Vila na Bežanijskoj kosi kao iz najlepše bajke: Ovde živi Ilda Šaulić sa porodicom

Autor: | 24/12/2023

0

Kuća Ilde Šaulić kao iz bajke

Luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi, u kojoj živi sa porodicom, Ilda Šaulić je posle udaje dobila na poklon od muža Bojana Vučkovića. Popularna „karingtonka“ nalazi se u komšiluku Lepe Brene i odiše otmenošću. 

Inače, pevačica je uz roditelje, Šabana i Gordanu Šaulić, od malih nogu živela kao „princeza na zrnu graška“, a suprug joj je omogućio da i u braku sačuva standard na koji je navikla. 

Instagram

 

Zbog ćerke Eme porodici je bilo izuzetno važno da kuća ima prostrano dvorište, kako bi devojčica mogla nesmetano da se igra.

Pročitajte: Poznate mame ispratile svoje prvake u školu - Jakov rasplakao Seku, ćerka Slavice Ćukteraš mamina mala kopija

Visoka ograda, koju delimično čini i brižljivo raspoređeno zelenilo, zaklanja ukućane od radoznalih pogleda sa ulice. 

Instagram

 

Mezimica tragično nastradalog kralja narodne muzike retko prikazuje unutrašnjost svog doma, a na osnovu retkih fotografija koje je objavila stiče se utisak da u skoro svakoj prostoriji postoji bar jedna vaza sa buketom svežeg cveća. 

Instagram

 

Budući da muž Ilde Šaulić u američkom gradiću Sent Olbansu ima stan, ali i razvijen biznis u svetu sporta, tročlana porodica u toku godine često boravi u državi Vermont.

Pročitajte: Šaban bi zaplakao od sreće - Ilda Šaulić na tatin rođendan podelila prelepe novosti

Poslednji put sa njima je bila i Ildina majka Goca, pa su tri dame uživale. 

Instagram

 

Iako je Ilda Šaulić u mlađim danima bila veliki teniski talenat, njena ćerka se, otkrila je u jednom intervjuu, više interesuje za fudbal koji je u Americi popularan među devojčicama. 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti