Ova kuća više nije dom: Pogledajte gde su živeli Ivana Španović i Marko Vuleta dok je ljubav bila živa

Ova kuća više nije dom: Pogledajte gde su živeli Ivana Španović i Marko Vuleta dok je ljubav bila živa

Autor: | 17/12/2023

0

Dom Ivane Španović na Dunavu je san snova

Ivana Španović razvodi se posle samo dve godine braka - odjeknula je vest u srpskim medijima. Proslavljena atletičarka sumirala je godinu za sobom u velikom interjvuu koji je dala za "Telegraf", u kome je otkrila da prolazi kroz veoma težak period.

Ata Images

 

Iako su joj mnogi predviđali brak sa prethodnim verenikom, sportiskinja je tu desetogodišnju vezu raskinula i ubrzo upoznala fitnes-instruktora Marka Vuletu koji joj je vratio veru u ljubav.

Pre dve godine u septembru zakleli su se na večnu ljubav na bajkovitom venčanju koje je bilo organizovano samo za najbliže članove porodice i prijatelje.

Pročitajte: Posle vesti o razvodu, iz Dubaija se oglasio Marko Vuleta - To je zapravo tužno...

Ipak, nije moguće održati bračnu zajednicu bez kompromisa i zajedničkih pogleda na budućnost, u šta se i atletičarka uverila.

Instagram

 

Marko je otišao u Dubai i napustio njihovo ljubavno gnezdo u kome je dve godine trajala porodična idila. Dom Ivane Španović i Marka Vulete kao stvoreno je za sportiste poput njih dvoje.

Instagram

 

Ogromno, prelepo uređeno dvorište idealno je za vežbanje, a u bazenu mogu dodatno da se rekreiraju ili samo da se malo rashlade u vrelim letnjim danima.

Instagram

 

Kad je napolju previše hladno za trening, par je sve svoje aktivnosti mogao da obavlja u privatnoj teretani koja je u sklopu njihovog doma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)

 


Dom Ivane Španović i Marka Vulete uređen je minimalistički, ali se vidi da je u opremanje kuće jako mnogo uloženo.

Instagram

 

Mermerni podovi, beli nameštaj, stakleni sto i ogromna staklena polica za sve trofeje samo govore o trudu koji su uložili da bi njihov prostor izgledao moderno i luksuzno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti