Bazen, teretana i nestvaran pogled na Dunav i tvrđavu: Zavirite u luksuznu kuću Ivane i Marka Vulete FOTO

Bazen, teretana i nestvaran pogled na Dunav i tvrđavu: Zavirite u luksuznu kuću Ivane i Marka Vulete FOTO

Autor: | 21/08/2023

2

Kuća Ivane Vulete je uređena sa puno ljubavi i pažnje

Svetska šampionka u skoku udalj Ivana Španović ljubav i sreću pronašla je uz Novosađanina Marka Vuletu. Njih dvoje u septembru će proslaviti dve godine braka, a lepa sportistkinja je posle venčanja uzela prezime supruga koje sada piše i na njenom dresu.

Instagram

 

Atraktivna Zrenjaninka i zgodni fitnes instruktor na „ludi kamen“ stali su u strogoj tajnosti, pod vedrim nebom na jednom imanju nadomak Beograda. Za razliku od nastupa na stadionima, tog dana joj nije bila neophodna publika.

Pročitajte: Oni su rodili šampionku sveta - Upoznajte mama i tatu Ivane Vulete FOTO

Jedina njihova intima na koju javnost ima pravo su zajednički treninzi.

‒ Pronađi nekog ko oseća istu strast, pa je podelite ‒ rekao je Marko jednom prilikom, priloživši dokaz da je našao idealnog „saučesnika“ sa kojim deli sve strasti, naročito prema fizičkim aktivnostima. Jer, kada ih posmatrate kako u paru klešu već savršeno izvajana tela, ne možete se oteti utisku da su oličenje antičkih božanstava. Svaki mišić bio bi prava poslastica za tadašnje skulptore.

Instagram

 

Detalje venčanja možda su uspeli da sakriju, ali objave na društvenim mrežama otkrile su nam gde se nalazi Ivanina i Markova ljubavna oaza.

Pročitajte: Prve fotografije sa venčanja Ivane Španović i Marka Vulete

Lepa kuća s pogledom na Petrovaradinsku tvrđavu smeštena je pored samog Dunava, ima bazen i visoke kaskadne zidove koji je čuvaju od znatiželjnih pogleda. Iz savremeno opremljene teretane, u kojoj Ivana vredno trenira, puca pogled na reku.

Instagram

 

Enterijer odiše elegancijom. Sobe su svetle i nema previše detalja, ali zato su tu biljke koje prostoru daju toplinu.

Pročitajte: Proteinski sladoled od jagode po receptu Ivaninog zgodnog supruga Marka

Veliko dvorište puno je zelenila, u skladu sa zdravim načinom života zgodnog dueta. Okruženo prirodom, daleko od gradske vreve i s pogledom koji leči dušu, ovo mesto je sve što proslavljenoj skakačici treba kad poželi da se izoluje od sveta i da se spremi za takmičenja.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
Suzan 16:19 22.08.2023
Odgovori

Dosadni su ovi kao hoće neku privatnost a ustvari hoće da budu vidjeni i popularni,da neće ne bi se reklamirali na društvenim mrežama

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti