Stavite ovo na trpezarijski sto i gledajte kako ukućanima novac stiže sa svih strana

Stavite ovo na trpezarijski sto i gledajte kako ukućanima novac stiže sa svih strana

Autor: | 06/12/2023

0

Privlačenje novca prema feng šuiju

Feng šui majstori našli su mnogo načina da privuku novac u domove širom sveta, danas vam donosima jedan od njih za koji se prema feng šuiju veruje da je najdelotvornija caka.

Da biste novac uneli u vaš dom, po feng šui simbol za privlačenje novca ne morate da idete u specijalizovane radnje, već jednostavno možete da odete do prve pijace, jer je magična feng šui stvar koja privlači blagostanje u trpezariji zapravo korpa sa voćem.

Photo by Jonathan Borba on Unsplash

 

Naime, voće je simbol slatkoće i obilja iz prirodnog sveta, stoga simbolizuje plod, prosperitet, novac i rast.

Čak i u modernom dobu azijske porodice kupuju voće za poklon tokom različitih proslava, jer se veruje da to privlači povoljnu i srećnu energiju cele godine.

Trpezarija je prostor u kome se servira hrana i porodica se okuplja, a prema feng šuiju predstavlja jedan od najvažnijih sektora u domu za privlačenje novca i blagostanja.

Zbog toga mnogi feng šui stručnjaci preporučuju da na trpezarijskom stolu imate korpu punu voća, kao simbol energije obilja i blagostanja.

Pročitajte: Novak i Jelena renoviraju kuću po feng šui pravilima - Zavirite u raskošni enterijer Biserne vile u Marbelji (video)

Ipak, svaka vrsta voća ima posebno značenje, a ove tri su najmoćnije u feng šuiju:

Pomorandža - simbolizuje jang energiju Sunca. Svetla je, vesele boje i podiže energiju u svakom prostoru, a veruje se i da je čisti od negativnih vibracija. Pored toga, pomorandža se u feng šuiju upoređuje sa zlatom, pa privlači bogatstvo i sreću.

Photo by Francesca Tosolini on Unsplash

 

Nar - sa mnogobrojnim semenkama nar tradicionalno predstavlja obilje i plodnost. Crvena boja je takođe povezana sa srećom i zaštitom.

Breskva - U feng suiju imamo nešto što se naziva „sreća u cvetu breskve“ što pojačava vašu sposobnost da privučete romantičnog partnera. Dakle, breskve vam mogu pomoći da pronađete ljubav. Takođe su povezane sa dugovečnošću.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Spacejoy on Unsplash

Pročitajte još

Najnovije vesti