Osam feng šui dekor saveta za područje novca

Osam feng šui dekor saveta za područje novca

Autor: | 31/01/2019

0

Jednom kada znate gde se nalazi vaše Feng Shui (Feng Šui) područje novca, vreme je da stvorite dobru energiju u njemu. Dakle, hajde da vidimo šta znači, u praktčnom smislu, stvaranje dobrog Feng Shui-a (Feng Šui) u vašem području novca.

Kada područje novca ima pravu energiju, vaša kuća ili kancelarija su u stanju da privuku i zadrže energiju bogatstva i novca. Ovo će se definitivno odraziti u vašem životu, zato se potrudite da primenjujete savete koji slede.

Feng šui saveti za dekor

Feng Shui (Feng Šui) element bogastva je drvo, a znate da je drvo ojačano vodom, koja neguje drvo i zemlju i koja daje čvrstu osnovu za rast.

Dekor vašeg doma ili kancelarije u području novca treba da izražava te elemente. Evo 8 koraka kako da iskoristite što više ovih elemenata u vašem području novca:

1. Zdrave, bujne zelene biljke, kao što su Japansko drvo novca, srećni bambus i biljke koje prečišćavaju vazduh, ili bilo koja biljka koja je snažna i koja će napredovati u skladu sa osvetljenjem u oblasti.

2. Karakteristika vode, ogledalo ili slika vode. Ako ste dovoljno maštoviti, možete instalirati i celu fontanu u zoni novca, to će biti sjajan Feng Šui. Ogledala su odlična za područje novca, a možete jednostavno okačiti sliku sa prelepim vodopadom, jezerom i sl. Uverite se da je voda čista i da teče.

3. Naglašavajte specifične oblike u ovoj oblasti. Svaki Feng Šui element je izražen u određenim oblicima, tako da možete doći do željene energije sa oblicima kao što su: pravougaoni (drvo), kvadratni (zemlja), talasasti (voda). To mogu biti dezeni, ramovi za slike, tkanine ili tapete. Ovi oblici će doneti dobru energiju u područje.

Drvo novca

 

4. Slike šuma, parkova ili divljeg zelenila će doneti dobru energiju drveta, Takođe, možete okačiti slike sa zanimljivim formacijama zemljišta, od peščane plaže do planine i kanjona koji će predstavljati zemlju.

5. Izaberite najbolje Feng Šui boje kako biste ukrasili oblast novca, to mogu biti zidovi, tkanine ili dekor. Imate raznovrsne boje kao što su: zelena, braon, plava, crna i lagana žuta. Takođe, možete dodati malo crvene da biste aktivirali područje.

6. Ukrasite područje slikama koje predstavljaju novac, bogatstvo i obilje. Možete izabrati nešto moderno, na primer ljudi na odmoru sa jahtom. Pronađite ono što budi energiju bogatstva u vama, jer je ono za svakoga drugačije.

7. Razmislite o klasičnim Feng Šui dekoracijama, samo budite sigurni da se slažu sa vašim enterijerom i da istinski idu uz vas. Neki od najpopularnijih tradicionalnih Feng Šui dekoracija su: Akvarijum, kineske kovanice, buda, kristali, vaza bogatstva...

8. Uvek držite energiju svežom i živom pomoću prijatnih mirisa i arome, sveže cveće i nekoliko sveća. Imajući to područje dobro osvetljeno i puštajući muziku sa vremena na vreme su odlični aktivatori dobre energije.

Sledite ovih osam saveta i vaše područje bogastva će biti ispunjeno dobrom energijom. Mi vam želimo sreću u radu.

Izvor: hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti