Živela je u trošnoj kući na hipodromu, sada ima luks stan u Zemunu: Ovo je dom Ane Mihajlovski gde uživa sa decom

Živela je u trošnoj kući na hipodromu, sada ima luks stan u Zemunu: Ovo je dom Ane Mihajlovski gde uživa sa decom

Autor: | 07/11/2023

0

Stan Ane Mihajlovski je predivan

Voditeljka Ana Mihajlovski karijeru u svetu novinarsta počela davnih dana, a onda se povukla sa malih ekrana i od svog Instagram profila napravila pravu info zajednicu na kojoj se oglašava o aktuelnim problemima kako u svetu, tako i kod nas.

Miloš Nadaždin

 

O privatnom životu gotovo nikada nije pričala, iza sebe ima dva braka i troje dece.

Najstariju Ivu koju je dobila u braku sa vlasnikom produkcijske kuće "Emotion" Goranom Stamenkovićem, zatim Zoji i Petra koje je ima sa milionerom Mirkom Grubinom.

Pročitajte: Ljubav ne zna za granice: Na adresu Ane Mihajlovski stigao raskošan buket, posebna posveta od posebne osobe FOTO

Prošle godine je Ana za Hello! ispričala detalje o odnosu sa bivšim suprugom Mirkom Grubinom.

‒ Lepo je kad taj deo života nije javan. Mislim da je jako važno da ne gubimo iz vida da živimo u 21. veku. Osim što prisustvujemo pravljenju novog svetskog poretka, svedoci smo promena shvatanja pojma zajedništva.

- Najvažnije mi je da imam stabilnu, zdravu porodicu, a nju ne definiše bilo kakav dokument, čak ni adresa. Porodicu čine ljubav, poštovanje, posvećenost ljudima koji su njeni članovi. Mislim da sam je ja dobila posle razvoda - objasnila je poznata voditeljka.

Inače, malo ko zna da je Mihajlovska pre nego što je postala poznata živela skromnom životom i u trošnoj kućici koju smo imali prilike da vidimo na društvenim mrežama.

 

 

Danas, Ana sa svojim mališanima živi bajku u renoviranom stanu u Zemunu.

U medijima su se mogle čuti spekulacije da je nakon razvoda od Mirka Ana od njega dobila luksuzan stan u kojem je nastavila da živi sa decom ona to demantovala.

 - Stan u kojem živim sa decom sam kupila sama, na kredit koji sama i otplaćujem. Za to mogu da budem zahvalna jedino Mitrovićima, koji su mi obezbedili stalan posao i šansu da preko banke obezbedim taj stambeni kredit - rekla je svojevremeno voditeljka.

Pročitajte: Pomislićete da vidite duplo - Ćerka Ane Mihajlovski je baš porasla, lepotica na mamu (foto)

Na malobrojnim fotografijama koje je Ana podelila na Instagramu možemo videti da sada živi u prelepom stanu opremljenom minimalistički i po svojim afinitetima. 

Prostranu dnevnu sobu krase biljke, stilski nameštaj u žutoj boji, sivi zid i prirodna svetlost koja ulazi kroz prozore od poda do plafona.

Instagram

 

Iz dnevne sobe vidi se spavaća opremljena velikim bračnim krevetom, a kroz stan se prostiru velike stepenice koje vode na sprat stana.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Pročitajte još

Najnovije vesti