Najtačniji finansijski horoskop za novembar: Lavove čeka priliv novca, a ovih 6 znakova pakao

Najtačniji finansijski horoskop za novembar: Lavove čeka priliv novca, a ovih 6 znakova pakao

Autor: | 03/11/2023

0

Finansijski horoskop za novembar 2023

Finansijska situacija jedna je od prvih stavki koje čitamo kada zavirimo u horoskop. Da li ćemo biti u minusu ili je na pomolu neočekivani dobitak, to su danas jednako važna pitanja kao ona koja se tiču ljubavnog dela života. Da vidimo šta nas na polju finansija čeka u novembru...

Shutterstock

 

Ovan

Moraćete da se suočite se različitim izazovima i odmah da vam kažemo – neće biti lako. Početkom meseca očekujte gubitke, ali ne brinite jer će se situacija brzo stabilizovati. Neke investicije će konačno dati rezultate. Pred vama je i poslovni put u inostranstvo.

Bik

Dobar početak novembra. Blistaćete u radnom okruženju, vaše ideje i predlozi svima će se dopasti, a za predanost poslu bićete i nagrađeni. No, budite oprezni, da ne bi došlo do nepredviđenih i nepotrbenih troškova u drugoj polovini meseca.

Blizanci

Na poslu vam se smeše lepe prilike koje će doneti prosperitet svima, a najviše vama. Očekujte povišicu ili neku drugu nagradu. Čeka vas kratko i veoma uzbudljivo poslovno putovanje. Ako ste u privatno biznisu, takođe možete da očekujete dobre vesti.

Pročitajte: Horoskop milijardera - Najbogatiji ljudi rađaju se u OVOM znaku!

Rak

Spremite se za razne pritiske i prepreke, koje ćete morati da pobedite, odnosno preskočite. Kako mesec bude odmicao situacija će se poboljšavati, ali ne smete da se opuštate jer konkurencija ne spava. Finansije će se stabilizovati pred kraj meseca.

Lav

Novembar će biti dobar za vas u svim aspektima. Čeka vas priliv novca kojem se možda niste nadali, ali nemojte da se rasipate, već se potrudite da nešto uštedite ili da pametno uložite. Konačno ćete dobiti priliku da skupite plodove predanog rada.

Devica

Na početku meseca mogli biste da zapadnete u krizu, nezadovoljni što se stvari sporo odvijaju. No, kako dani budu odmicali, problemi će nestajati kao rukom odneseni. Ukazuju se povoljnije prilike, naročito u drugoj polovini novembra, pa ih iskoristite.

Shutterstock

 

Vaga

Ovo će za većinu Vaga biti najbolji mesec u finansijskom smislu. Status na poslu se menja, čekaju vas veliki uspesi i priznanja, kao i put u inostranstvo. Ako ste direktor preduzeća, cvetaće vam ruže, a novca će biti napretek. No, pokušajte i da malo uštedite.

Škorpija

Bićete fokusirani na posao jer su vas nedavne greške skupo koštale i ne želite da ih ponovite. Ovo nije povoljan period za sklapanje dogovora i novih partnerstava, a budite oprezni i kada je papirologija u pitanju, da ne biste platili kaznu.

Strelac

Stabilna finansijska situacija mogla bi da vas uljuljka, i zato obratite pažnju na troškove. Dobićete nekoliko novih poslovnih ponuda, a putovanje u inostranstvo biće uspešno. Pretpostavljeni će biti zadovoljni i nagradiće vaše dobre rezultate.

Jarac

Novembar donosi mnoštvo prepreka, pa treba igrati mudro i strpljivo. Pripremite se na vreme, da ne biste doživeli gubitke u finansijskom smislu. Situacija će se smiriti tek na kraju meseca, lagano će se stabilizovati, ali ne očekujte nagla poboljšanja.

Vodolija

Polje posla vrvi od mina, pa budite pažljiviji i oprezniji nego inače. Nemojte da odustajete dok vam se ne ponudi bolja opcija. Nije vreme za pokretanje biznisa niti ulazak u partnerstvo, strpite se do povoljnijeg perioda. Druga polovina meseca biće mirnija.

Ribe

Spremite se za veće novčane gubitke i stresne situacije. Krizu ćete moći da prevaziđete samo uz mnogo strpljenja i pametnih poteza, ali priča će se popraviti u drugoj polovini novembra. Rasporedite materijalna sredstva i izbegavajte nepotrebne troškove.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Pročitajte još

Najnovije vesti