Indijski astrolozi predviđaju: Tri znaka su direktno na udaru sudbine, menja im se život iz korena

Indijski astrolozi predviđaju: Tri znaka su direktno na udaru sudbine, menja im se život iz korena

Autor: | 10/10/2023

0

Indijski horoskop za oktobar 2023. godine

Indijski astrolozi najavili da će tri horoskopska znaka direktno biti na udaru sudbine, naučiće važne životne lekcije u oktobru 2023. godine.

Photo by Roberto Nickson on Unsplash

 

Blizanci

Oktobar će vam biti težak, pa je potrebno da verujete sebi i svom iskustvu koje može da vas izvuče iz svake krizne situacije. Oslonite se na šarm koji vam je mnogo puta pomogao da se zaštitite, bez obzira na to koliko je jaka oluja u kojoj se nalazite.

Pročitajte: Indijski horoskop za 2023. godinu - Ove znakove od januara prati sreća, a jedan period će biti veoma buran

Mnogi Blizanci su emocionalno napeti, osećate da se brone stvari u vašem životu privode kraju, iako je u stvari to samo novi početak.

Učenje je jedino što se računa, oslobodite se svega što vas sputava i dozvolite sebi da napredujete na svim poljima. Kada ovo naučite i razumete, pred vama će se otvoriti ceo novi svet, a vi ćete se pitati čega ste se toliko plašili.

Lav

Ovo je vreme provera i ravnoteže, balansiranja davanja i uzimanja. Ako osećate da vam je srce blokirano, to je znak da morate da se promenite. Ne možete da očekujete da uzimate sve vreme, imate sve na raspolaganju i zovete, a da ništa ne date zauzvrat. To ne radi tako.

priscilla-du-preez-unsplash

 

Ovog oktobra upoznaćete moć lepe reči i davanja, osećaj kada nekome pomognete ne očekujući ništa zauzvrat. Verujte mi, nikad nije kasno da napravite promene nabolje koje neće ugroziti vaše dostojanstvo i integritet, naprotiv. Naučite da rastete u davanju i shvatite da nije sve u novcu i materijalnoj imovini, ma koliko vam oni bili privlačni.

Strelac

Mnoge situacije u životu ostavljate nedovršenim, jednostavno zato što vam je dosadno i potrebna vam je promena. Nerešene veze, posebno one emotivne, imaju tendenciju da se vrate kada to najmanje očekujete. Ovog oktobra osetićete na svojoj koži snagu karme i isplatu karmičkih dugova.

Pročitajte: Veliki finansijski horoskop za oktobar - Jedan znak doći će do duple zarade, a njih čeka čist novčani fijasko

Sve što ste nekada nepromišljeno činili drugima, sada će vam se naplatiti. Udaraće sa svih strana tako da nećete znati gde je levo, a gde desno. Rešenje je da sebi priznate sopstvene greške i neuspehe, da tražite oproštaj da biste imali otvoren i jasan put, prenosi portal Najžena.

Photo by Jared Rice on Unsplash

 

Bežanje vam neće pomoći, jer gde god da krenete ne možete pobeći od sebe. S druge strane, isceljenje može biti presudno, pa čak i neophodno za vas, da više slušate svoje srce umesto um.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by pavan gupta on Unsplash

Pročitajte još

Najnovije vesti