Izgubila je brata, muža, pa oca: Pevala je Titu na uvce, a danas vedri i oblači estradnim nebom

Izgubila je brata, muža, pa oca: Pevala je Titu na uvce, a danas vedri i oblači estradnim nebom

Autor: | 25/09/2023

0

Fotografije nekad i sad naše pevačice oduševile javnost

Neretko se na društvenim mrežama pojave stare fotografije naših poznatih ličnosti, a na jednoj od njih našla se i naša najpoznatija pevačica koja kao mala devojčica nije ni slutila kakav je uspeh čeka.

Rođena je 6. juna 1959. godine, prvi kontakt sa muzikom joj je bio sa sedam godina, a sa devet je već snimila ploču.

Instagram

 

Njeno detinjstvo je bilo savršeno, roditelji su joj se posvetili maksimalno, kao dete je počela da peva, a da bi nastavila sa tim, uslov je bio da bude odličan đak.

Njena porodična kuća bila je u Kraljevu, a sve je krenulo od njene druge ploče gde je bila i pesma "Pokon bratu" koje je i dan danas popularna.

Pročitajte: Zaovu Snežane Đurišić svi dobro znate - Vanjina sestra je poznata voditeljka, iznenadićete se

Kao dete od 11 godina pevala je na proslavi Titovog rođendana, to gostovanje joj je olakšalo život kad je u pitanju karijeru. Dok je karijera išla uzlaznom putanjom, već sa 18 godina pevačica se udala za harmonikaša Slobodana.

Instagram

 

Sahranila je brata, oca i supruga sa kojim je bila 36 godina u braku i sa kojim ima dvoje dece Marka i Mariju, Snežana Đuriđić, devojčica sa slike danas je borac koji nije odustao u najtežim bitkama, a imala je sreće da po drugi put spozna ljubav te godinama uživa u emotivnoj vezi sa ugledim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin