Nedeljni horoskop: Rakovi se prepuštaju emocijama, Bikovi se oslanjaju na intuiciju, a biće i iznenađenja

Nedeljni horoskop: Rakovi se prepuštaju emocijama, Bikovi se oslanjaju na intuiciju, a biće i iznenađenja

Autor: | 11/09/2023

0

Šta predviđa nedeljni horoskop do 18. septembra 2023. 

Ovan

Možda sve informacije kojima raspolažete ne predstavljaju uvek i pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni veće poslovne afirmacije. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima u različitim pravcima. Prolazite kroz fazu oscilacija, skloni ste čestim promenama ponašanja ili raspoloženja. Povremeno vam je teško da pravilno uskladite ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

Bik

Ponekad treba prihvatiti i one najteže okolnosti, kako biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli najrazličitijim izazovima. Oslonite se na svoju intuiciju. Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navede na zajednička ljubavna rešenja.

Pročitajte: Veliki horoskop za septembar - Ribe čeka zanimljivo poznanstvo, Blizance posao koji se dobro plaća, a vas?

Blizanci

Sve korisne informacije mogu da vam olakšaju uspešno rešavanje poslovnih pitanja koja imate. Obratite pažnju na sugestije koje vam daje jedna iskusna osoba, nema razloga da odbacujete neke ideje samo zato što vam zvuče suviše apstraktno. Ako vam je stalo da promenite ili poboljšate odnos sa voljenom osobom, pokažite više razumevanja za kriterijume koje koristi. Razlike u mišljenjima ne treba da vas emotivno udaljavaju.

Rak

Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite u raznim fazama ili na neki zaobilazan način. Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspešno realizovati skoro sve što ste zamislili. Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u proceni pravih vrednosti. Očekuje vas pozitivan obrt u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na poseban i lep način. Dopustite osećanjima da vas vode.

Shutterstock

 

Lav

Delujete kao osoba koja nema vremena za površne susrete ili događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Bolje je da se ponašate što umerenije, jer svojim energičnim ponašanjem kod nekih saradnika podstičete različite reakcije i negodovanje. Stalo vam je da porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti u zajedničkom životu. Sreća je da kod njih nailazite na topao prijem i razumevanje. Prijaće vam nečija emotivna pažnja.

Devica

Nalazite se za veliki korak ispred drugih, jer umete tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor u poslovnim pregovorima. Jasno vam je da savremeniji pristup zajedničkim temama ili interesima donosi dugoročniji uspeh. Postavljate suviše stroge kriterijume pred voljenu osobu, ali vaš podsticaj ume da deluje i blagotvorno na više načina. Emotivni izazovi ponekad predstavljaju dobru priliku da se profiltrira odnos.

Pročitajte: Počela je vladavina retrogradnog Jupitera - najveća planeta obećava dobrobit, ali ima i negativnu stranu

 

Vaga

Delujete energično u susretu sa saradnicima i postavljate nove zahteve u očekivanju da sve teče po vašim procenama. Ipak, preteranim isticanjem ličnih zahteva pobuđujete različite komentare među saradnicima. Potrebno je da imate široke vidike u svakom pogledu. Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, jer sve se svodi na novi podsticaj ili na dobar impuls koji vas vodi ka emotivnom zbližavanju sa partnerom. Oslonite se na svoje skrivene adute.

Škorpija

Iznenadne promene na poslovnoj sceni deluju kao dodatni psihološki pritisak i zahtevaju dobru koncentraciju kako biste se na vreme prilagođavali u odnosu na očekivanja. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i afinitete koji vas prate, ali u ime zajedničke sreće sve je moguće. Vaša lična sreća proističe iz unutrašnje potrebe da se sve lepe misli i topla osećanja uvek dele ili razmenjuju sa bliskom osobom.

Shutterstock

 

 

Strelac

Obratite pažnju na nove profesionalne mogućnosti kako biste proširili saznanje i poboljšali svoju poziciju. Ako prepustite da stvari same idu svojim tokom, neko drugi iznenada može da vas preduhitri. Svet oko sebe posmatrate drugačijim ocima ili u vedrim tonovima, osećate se zadovoljno i srećno uz voljenu osobu.

Jarac

Razmislite o promeni određenih kriterijuma i uslova u dogovoru sa saradnicima kako biste poboljšali poslovnu poziciju. Slobodno možete da insistirate na svojim idejama, jer imate vrlo pouzdane pokazatelje o uspehu. U svom emotivnom zanosu spremni ste da učinite nešto posebno kako biste impresionirali partnera.

Pročitajte: Kineski horoskop za 2023 - šta nas čeka u godini Zeca Crne Vode

Vodolija

Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtevaju da se dodatno angažujete ili nove dileme koje ćete morati da rešavate vrlo ekspeditivno u najkraćem roku. Zatražite na vreme nečiji savet prilikom finansijskih procena i ulaganja. Imate utisak da partner nešto vešto prikriva, što dodatno utiče na vašu nesigurnost ili pojačava nervozu. Ponekad umete nepotrebno da umišljate stvari koje drugi ne vide i da preuveličavate svoje ideje.

Ribe

Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima. Ne treba da se opterećujete nekim novčanim pitanjima, jer uskoro ćete rešiti i te dileme. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž. Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promenite svoje odluke. Prati vas ljubavna inspiracija.

Nedeljni horoskop do 18. septembra preuzet sa astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Pročitajte još