Otac se ubio, kuma preminula od kancera: Na vrhu popularnosti pevač jeo ostatke tuđih sendviča

Otac se ubio, kuma preminula od kancera: Na vrhu popularnosti pevač jeo ostatke tuđih sendviča

Autor: | 28/08/2023

0

Nekad i sad fotografije poznatih ličnosti razneže mnoge

Popularni pevač, od malih nogu je pokazivao talenat za muziku, a njegova pesma postala najveći hit u regionu i himna tužnih.

Nedavno je objavio fotografiju iz ranog detinjstva, a preslatki dečak koga smo imali prilike da vidimo na plaži u Buljaricama, kada je imao samo 7,8 godina, veliki uspeh je doživeo na „Sunčanim skalama“ 2002. godine sa pesmom „Više te nema“.

Instagram

 

Iako je postigao vrtoglavi uspeh i postao miljenik publike, u svojoj 16. godini doživeo veliki tragediju od koje se nikada nije oporavio.

- Imao sam 16. godina, moj otac se ubio. Ja znam da on to nije hteo, ali je bio trenutak slabosti. Nažalost, tog trenutka kada sam ga pratio poslednji put i kada sam ga spuštao u raku, čini mi se da je tog trenutka otišlo pola mene. Nikada se nisam oporavio od toga, niti mogu.

Pročitajte: Bio je maloletan kada je izgubio oca i preuzeo ulogu glave porodice - Bojan Marović majci je dao zavet koji kida dušu

- Laž je da vreme leči rane. Ne znam koliko puta sam dolazio na grob, da pričam sa njim, da kažem šta me boli. Brzo posle tih „Sunčanih skala“, ja nisam više imao svoj život – kazao je pevač Bojan Marović.

Iako je imao veliki hit i ljudi su ga obožavali, ističe da nikada nije želeo da bude deo tog sveta.

- Ja sam želeo da budem samo jedan momak iz kraja i dan danas se tako ponašam. Nikada nisam žudeo za skupim stanovima, kolima, nego sam uvek hteo da imam puno novca da uložim u svoju muziku, ali nikada da bih se bahatio, jer moja porodica nije takva.

Boško Karanović

 

- I dan danas živimo u istom mestu, stanu, gde sam rođen. Mogao sam da kupim svašta, ali nisam. Ja ne mogu da budem deo establišmenta koji me ne ispunjava, niti da živim i pevam muziku koju ne osećam. To sam naučio sve od svoje porodice, a ne na ulici.

Od oca sam naučio da se gard nikada ne spušta, da sa životom, koliko god on jako da udari, moraš da ustaneš i da kažeš, idemo dalje. 

Pročitajte: Javnost zanemela pred rečima Bojana Marovića - Na vrhuncu popularnosti, jeo sam ostatke tuđih sendviča

Pevač 2003. godine dolazi da živi u Beograd, a nakon isteklog ugovora sa tadašnjom produkcijskom kućom, 2008. godine događa mu se veliki pad.

- Taj moj svet se nije poklapao sa estradnom pričom i zbog toga sam toliko puta opljačkan. U jednom trenutku, od septembra do decembra imao nekih četrdesetak nastupa i koncerata, a završio sam tako da sam jeo sendvič iza drugog čoveka. 

Instagram

 

Iako je u jednom trenutku uspeo da se podigne nakon svih poraza u životu koji su ga snašli, Bojan 2021. godini doživljava novi udarac, kada umire njegova kuma Sanja Garić od raka pankreasa, koju je smatrao drugom majkom.

- Da je život drugačiji, ne bi valjalo. Kad pevam, ja sam najsrećniji, ako uzmeš muziku  od mene, ostaje samo matični broj – zaključio je Bojan Marović u emisiji „Preživeli“ na televiziji K1.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti