Šta se desilo sa jahtom Siniše Mihajlovića? Kupio je od Roberta Kavalija, dao milone da porodica uživa u luksuzu, a sad kad ga nema...

Šta se desilo sa jahtom Siniše Mihajlovića? Kupio je od Roberta Kavalija, dao milone da porodica uživa u luksuzu, a sad kad ga nema...

Autor: | 16/08/2023

0

Jahta Siniše Mihajlovića i danas intrigira javnost

Dok je fudbalski as Siniša Mihajlović bio živ, njegova mnogobrojna porodica, gotovo svake godine letovala je na njihovoj luksuznoj jahti usidrenoj oko ostrva Sparđi, smeštenog između Sardinije i Korzike.

Instagram

 

Međutim, kako je Miha preminuo krajem prošle godine, situacija se promenila, pa su se ove godine Arijana i deca razišli i leto provode na različitim lokacijama.

Instagram

 

Miha je davnih dana za svoju porodicu pazario luksuzno plovilo i to ni manje ni više od Roberta Kavalija, a mnogi su se zapitali da li je nautičko čudo i dalje u vlasništvu Mihajlovića ili je sa njegovim odlaskom, otplovila i ona s obzirom na to da Sinišina deca i supruga nisu viđeni ove godine na njoj.

Pročitajte: Ni Sejšeli, ni Maldivi - Prezgodni sin Siniše Mihajlovića leto provodi na najlepšem mestu u Srbiji, očevina se ne zaboravlja FOTO

Ono što je najupečatljivije za ovo plovilo je specijalna boja broda koja se preliva iz zelene u ljubičastu, odnosno iz zlatne u plavu, u zavisnosti od ugla pod kojim pada sunčeva svetlost. Nautički arhitekta Tomaso Spadolini kreator je velelepnog broda, dok je za uređenje enterijera zaslužan sam italijanski dizajner čije ime jahta i nosi. Jahta "Roberto Cavalli" ostala je jedinstvena još od svog porinuća 2004. godine.

 

 

Baglietto 41 dugačka je 40,8, a široka osam metara. Razvija maksimalnu brzinu od 35 čvorova, a osnovni motor generiše 3700 konjskih snaga. Trup je izrađen od aluminijuma, a palubom, na kojoj je smešten đakuzi, dominira tikovina. U svojim odajama može da smesti osam gostiju, kao i četiri člana posade.

Instagram

 

Vrednost Kavalijevog nautičkog poduhvata iznosio je oko 20 miliona evra, dok se procenjuje da je dizajner za izgradnju izdvojio i duplo veću svotu.

Pročitajte: Godine joj ništa ne mogu - Arijana Mihajlović ne izlazi iz proverenog modela kupaćeg kostima koji čini čuda FOTO

Velelepna jahta na kojoj su se održavale najbolje žurke Kanskog festivala godinama je bila u vlasništvu Mihajlovića, a poslednji put mediji su uslikali Sinišu i decu na njoj 2020. godine, pa se ne može sa sigurnošću reći da li je i dalje njihova. 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još