Ova 4 horoskopska znaka dobijaju novac do 29. jula! Veliki priliv stiže sa svih strana

Ova 4 horoskopska znaka dobijaju novac do 29. jula! Veliki priliv stiže sa svih strana

Autor: | 22/07/2023

0

Kako je počela retrogradna Venera, tako smo mi krenuli da igramo još jedan zvezdani rulet, a astrolozi su saglasni da će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

RAK

Pred vama je veoma povoljan period za novac. Krcato drugo polje novca doprinosi tome da se pare bukvalno lepe za vas. Zbog toga treba da se oprobate i u igrama na sreću. Očekuje vas bolja plaćena poslovna ponuda.

Shutterstock

 

ŠKORPIJA

Jupiter u Biku je blagonaklon, pa možete da profitirate kroz novo poslovno partnerstvo. To će morati da ide uz određeni rizike ali će vam se itekako isplatiti. Bikovi su vam odlični partneri za novac.

Pročitajte: Horoskop za 22. jul: Lavovi u zabranjenoj zoni, Škorpije na testu, a ovom znaku jedan san donosi rešenje

VAGA

Mars u dvanaestom polju donosi vam dodatnu zaradu preko posla za koji nećete btii prijavljeni. To su neki tajni izvori finansiranja, tako da treba da budete oprezni. Novca će biti ali vodite računa šta pregovarate.

Shutterstock

 

STRELAC

Jeste da je Saturn krenuo unazad, pa pokušavate da naplatite stare dugove, ali Pluton donosi mogućnost velikog priliva novca. Iako novac može da zakasni par dana, on će sigurno da stigne.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by energepic.com from Pexels

Slične Vesti

Pročitajte još