Čistiji i zdraviji vazduh uz smanjen račun za struju leti i zimi

Čistiji i zdraviji vazduh uz smanjen račun za struju leti i zimi

Autor: | 10/07/2023

0

Energetski efikasan inverter klima uređaj za svako doba godine obezbediće vašem domu zdraviji i čistiji vazduh.

Sparno, zagušljivo letnje vreme za samo par trenutaka možete da pretvorite u prijatno okruženje, koje će vam omogućiti da dišete i lakše i zdravije. Zimi ćete se brže i jeftinije grejati, a o čišćenju ne morate ni da razmišljate. Naravno, sve ovo upućuje na moderan klima uređaj koji je danas praktično neophodan svakom domu.

hisense

 

Ipak, izbor klima uređaja nije lak zadatak, posebno sad, kad je ponuda nikad veća, a funkcije koje aparati nude nisu baš jasne većini potrošača.

Prva stvar kod izbora klima uređaja jeste da svoje poverenje poklonite dokazanom i pouzdanom brendu. Upravo Hisense, premijum brend kućne elektronike, u segmentu klima uređaja ima iskustvo od pola veka, a brojni modeli ovog proizvođača nude motor sa inverterom, omogućavajući kvalitetnije i jeftinije hlađenje i grejanje čak i kad je napolju 20 stepeni ispod nule!

Hisense model KE35MR0EG iz Hi-Comfort segmenta nudi karakteristike koje će unaprediti rashlađivanje ili grejanje prostorije, uz inovativne funkcije za zdraviji vazduh, a sada po značajno nižoj ceni - od 49.990 RSD.

hisense

 

Sterilizacijom do čistijeg vazduha

HI-UVC tehnologija razlaže strukturu bakterija i virusa ultraljubičastim svetlom, duboko ubijajući bakterije i viruse u vazduhu, ali i na/u samom klima uređaju. Testovi SGS instituta pokazuju da HI-UVC steriliše 99,99 odsto ešerihije koli i 99,99% i H1N1 (virusa gripa) za 30 minuta, ostavljajući vazduh zdravijim i čistijim.

Posebna UVC komora, montirana direktno na isparivač, u poređenju sa dosadašnjom tehnologijom sa živom, je dugotrajnija, troši manje energije, ne zahteva prethodno zagrevanje i ekološki je drastično prihvatljivija. UVC svetlo prodire direktno u DNA i RNA mikroba, narušavajući njihovu strukturu i zabranjujući dalje razmnožavanje, čime se oni uništavaju.

hisense

 

 

Čistiji i zdraviji vazduh bez prašine i neprijatnih mirisa postižu se i primenom novog četiri-u-jednom filtera, koji sadrži HEPA sloj, vitamin C, sloj sa jonima srebra i katehinski sloj (aktivni ugalj).

Inverter motor i funkcija samočišćenja

Jasno je da klima uređaj nećete koristiti samo tokom leta, što pametan izbor pri kupovini čini još značajnijim. Zahvaljujući inverter motoru Hisense klime možete da koristite za grejanje i kada je spoljna temperatura -20°C. Grejanje na ovaj način je energetski efikasno i brzo. Na temperaturama oko 0°C, kad je vazduh još dosta vlažan, spoljna jedinica može lako da se zamrzne, što utiče na rad i može dovesti čak i do kvara. Zbog toga Hisense grejač tacne spoljašnje jedinice održava stabilan rad i sprečavanjem zamrzavanja produžava trajanje klima uređaja.

Čišćenje je, takođe, pojednostavljeno. Zahvaljujući novoj generaciji Hisense hidrofilnog premaza, prašina, masnoća i mikroorganizmi koji se nakupljaju mogu da se uklone sa aluminijumske površine isparivača putem ciklusa zamrzavanja i odmrzavanja. Na ovaj način vaš klima uređaj će održavati vazduh čistim uz veću energetsku efikasnost.

hisense

 

Hisense klime pružaju mogućnost da putem pametne glasovne kontrole regulišete temperaturu, uključite ili isključite uređaj, kao i da podesite režim rada. Za domaće tržište od značaja je i podatak da je Connect Life aplikacija dostupna i na srpskom jeziku. Dodatna pametna opcija je to što putem Wi-Fi mreže imate mogućnost da upravljate klima uređajem i kad niste kod kuće tj. da ga uključite sa daljine ili da ga programirate da radi kako vama odgovara.

Ekološki održiviji i energetski efikasniji

Ovaj Hisense Hi-Comfort inverter klima uređaj deklarisan je na A++ energetski razred i umesto tradicionalnih rešenja koristi ekološki gas R32, koji je efikasan i zeleniji za upotrebu.

Glavna prednost R32 gasa jeste to što ima veći kapacitet hlađenja na istoj zapremini. Zbog toga je potrebna manja količina sredstva za hlađenje u svakom uređaju, pa se smanjuje i globalno zagrevanje. Pozitivne osobine ovog gasa su i to što nema uticaja na ozon u vazduhu, ima 66 odsto niži uticaj na globalno zagrevanje od gasa R410A, ima veću energetsku efikasnost i veću termalnu provodljivost.

hisense

 

Sniženje 20 procenata

Svež vazduh dolazi iznutra, upravo od vaše klime. Uz tehnologiju UVC sterilizacije, uživajte u higijeni vazduha najvišeg nivoa bez brige o virusima i bakterijama. Zahvaljujući snažnom kapacitetu hlađenja i grejanja (3.200 W/3.300 W) sjajan osećaj je garantovan tokom cele godine.

hisense

 

 

Sjajna stvar je i to što je Hisense inverter klima uređaj Hi-Comfort KE35MR0EG trenutno dostupan po sniženoj ceni od 49.990 RSD i moguće ga je kupiti u web prodavnici onlajn, u Hisense / Gorenje Studijima širom zemlje i kod partnera u prodajnim lancima u Srbiji. Osim ovog 12 BTU klima uređaja dostupni su i modeli od 18 i 24 BTU.

Garancija na kompresor ovog klima uređaja je, uz registraciju na Hisense Srbija sajtu, čak pet godina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hisense