Pričali su da je kost i koža, a onda se skinula u kupaći i pokazala sve: Jelena Đoković jedan model kostima nosi godinama FOTO

Pričali su da je kost i koža, a onda se skinula u kupaći i pokazala sve: Jelena Đoković jedan model kostima nosi godinama FOTO

Autor: | 09/07/2023

2

Kupaći Jelene Đoković malo ko može da iznese

Izgled Jelene Đoković redovno je na meti kritika i neprimerenih komentara. Iako nije profesionalni sportista, udata je za jednog, pored koga je postala vegan, zdravo se hrani, ali i redovno trenira, što je verovatno navika iz vremena kada se i sama bavila tenisom.

Instagram

 

Na Instagramu se nedavno pohvalila da je uspešno uradila domaći zadatak koji joj je dao Mestre Pulmao, instruktor kapuere, brazilske borilačke veštine kojom je Novak impresioniran.

Pročitajte: Šta je sad ovo - Iscurela fotografija Jelene Đoković sa svekrvom Dijanom, konačno se zna u kakvom su odnosu

Majstor se, inače, zove Marselo Santos i već godinama živi u Beogradu.

Instagram

 

Ovom prilikom Jelena je pokazala ne samo da je u top formi već i da je doterala liniju. Iako komplimenata nije nedostajalo, bilo je i potpuno suprotnih reakcija. Naime, mnogima se ne dopada njeno izdanje.

Pročitajte: Voli i ona skupo - Jelena Đoković bodrila Novaka u luksuznom kardiganu sa domaćim potpisom FOTO

„Koska do koske, koščica“, „Bolesno mršava žena, katastrofa“, „Kost i koža“... To su tek neki od komentara koji prate izgled Jelene Đoković.

I pored svih komentara Noletova supruga je ostala dosledna sebi, a samo u retkim trenucima mogli smo da je vidimo u kupaćem kostimu gde njena figura dolazi do izražaja i jasno se vidi.

Instagram

 

Sudeći prema izboru kostima, reklo bi se da ne robuje trendovima, već da model bira tako da je udoban i da može potpuno da se opusti na plaži sa svojom porodicom.

Instagram

 

Njen izbor su jednostavni modeli uglavnom jednodelni. Bez žica, tangi, push-up momenata, bez suvišnih proreza, trakica, karnera, dezena koji su hit leta.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
fica 00:10 10.07.2023
Odgovori

Pa jeste kost i koža... kakve veze ima kupaći? Gojaznost je loša, ali ni ovo ne izgleda zdravo...

Nora 12:04 10.07.2023
Odgovori

Uzasno je mrsava, to je cinjenica. Zbog toga izgleda starije, jer licu prija koji kg.

hellomagazin.rs Photo by Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia