Ovo se ne propušta! Vedrana Rudan stiže u Beograd na konferenciju Lepota žene, program je bogat, a ulaz slobodan

Ovo se ne propušta! Vedrana Rudan stiže u Beograd na konferenciju Lepota žene, program je bogat, a ulaz slobodan

Autor: | 15/04/2023

0

U hotelu Metropol 20. aprila održava se konferencija „Lepota žene“. Kao što naziv kaže, biće posvećena savremenoj ženi, a celodnevni program podeljen je u četiri segmenta: Reproduktivno zdravlje, Snaga žene, Pobeda žene, Gde je granica u estetskoj medicini.

Promo

 

U razgovorima sa damama i stručnjacima iz različitih oblasti potražićemo odgovore na pitanja koja sve nas intrigiraju i zajedno nastojati da pronađemo odgovore. Konferenciju će otvoriti Darija Kisić, ministarka za brigu o porodici i demografiju, a tokom dana ćemo čuti i prof. dr Sanju Radojević Škodrić, direktorku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, dr Milicu Đurđić, radiologa, književnicu Vedranu Rudan, prof. dr Aleksandra Ljubića, ginekologa, kao i mnoge žene koju su spremne da sa nama podele svoje priče i životna iskustva.

Rino Gropuzzo

 

Nema sumnje da će Vedrana Rudan, dama oštrog pera, imati štošta da kaže na teme kojima će se program baviti. Popularna hrvatska spisateljica poznata po beskompromisnim stavovima izaziva zemljotres gde god se pojavi, ali i salve smeha, posebno kada je reč o uvek komplikovanim muško-ženskim odnosima na Balkanu. Ovo će biti jedinstvena prilika da je ponovo čujemo u Beogradu. Dakle, razlog više da budete sa nama 20. aprila 2023. godine u hotelu Metropol Palace.

Ulaz je slobodan i možete se prijaviti za učešće na mejl [email protected], a program konferencije možete preuzeti OVDE.
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo