Horoskop za novembar: Krajnje je vreme da završite obaveze koje stalno odlažete, godina se bliži kraju

Horoskop za novembar: Krajnje je vreme da završite obaveze koje stalno odlažete, godina se bliži kraju

Autor: | 01/11/2020

0

Horoskop za novembar 2020. godine!

Ovan

Jasno Vam je da ponekad različiti događaji na poslovnoj sceni izmiču kontroli i to ne treba posebno da Vas zabrinjava. Nepotrebno se zapetljavate u saradničke polemike koje mogu da iskomplikuju Vašu poziciju. Nema razloga da Vas trenutna situacija obeshrabri, sačekajte na bolje uslove u kojima ćete preuzeti inicijativu u pravoj meri. Važno je da mudro sačuvate svoje poslovne interese. U ljubavnom odnosu, lagano počinje da Vam smeta partnerovo ponašanje. Ne volite da Vam neko određuje pravila ponašanja ili da Vam nametljivo »diktira svoj tempo«. Imate utisak da se udaljavate od voljene osobe i od zajedničkih planova. Proverite svoje sumnje, pre nego što stvari odu predaleko i u nekom »pogrešnom pravcu«.

Bik

Osećate kreativnu inspiraciju i potrebu da proširite svoje saznajne vidike. Različite poslovne prilike deluju vrlo podsticajno i poučno, stoga usmerite svoja interesovanja prema korisnim ciljevima. Važno je da prilagođavate svoj profesionalni stil i vrednosne kriterijume prema zajedničkim interesima. Kada se preklapaju Vaša dobra volja i stvaralačka energija, to donosi poseban efekat. Emotivni zanos u Vama budi nove ideje i podstiče veliku radost, želite da se oprobate u drugačijim situacijama. Umete da zablistate u punom sjaju u nečijem društvu, potreban Vam je dobar podsticaj da izrazite svoje misli i osećanja. Ljubavna harmonija pozitivno utiče na Vaše kompletno samopouzdanje i na veliki zanos.

Pročitajte: Godišnji horoskop za 2020. godinu -Ko će promeniti posao, a ko sresti ljubav svog života?

Blizanci

Pokušavate da zaobiđete neka ustaljena pravila ili proceduru u poslovnim odnosima, ali problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Nema potrebe da precenjujete svoje profesionalne mogućnosti pred okolinom. Prepustite saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima, naročito u situacijama koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Ukoliko Vam je stalo da uspostavite harmoničan odnos sa voljenom osobom, ponekad morate upotrebiti i »zrno mudrosti« ili neke »skrivene adute«. Dobra ljubavna strategija podrazumeva spremnost da se prevaziđu različita ograničenja. Ljubavne greške se opraštaju, ako postoje iskrena osećanja i uzajamna naklonost.

Rak
Delujete energično pred svojom okolinom i pokušavate da uskladite različite poslovne interese. Stalo Vam je da sačuvate dobar poslovni rejting, ali ne pristajete na nečije dodatno uslovljavanje. Potrebno je da odredite jasniju granicu između svojih interesa i poslovnih standarda koje nameće grupa saradnika. Ne želite previše da analizirate svoj ljubavni život, ne dopada Vam se kada Vas neko sputava ili ograničava u izboru. Psihološki i emotivni pritisak kod Vas stvara suprotan efekat. U odnosu sa voljenom osobom postoje različite potrebe i interesovanja, ali stalo Vam je da premostite ljubavni nesklad i da ostvarite novu harmoniju.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za novembar, pročitajte na sledećoj strani

Lav

Očekujete pozitivne reakcije i odgovore u susretu sa saradnicima za koje Vas vezuju zajednički poslovno-finansijski interesi. Stalo Vam je da ostvarite perspektivan dogovor u poslovnom dijalogu i da sačuvate kontakte na različitim stranama. Jasno Vam je da postoje određeni faktori koji utiču na završne rezultate i da Vaše vizije ne mogu da se ostvare bez nečije podrške. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima. Delujete nesigurno i često se nalazite u fazi emotivnog previranja, još uvek ne možete da se odlučite za svoj izbor. Promenite svoj pristup u ponašanju, preuzmite inicijativu ili osmislite neko »neobično iznenađenje« za voljenu osobu. Prave vrednosti uvek imaju »posebnu cenu«, prihvatite ritam ili izbor svoga srca.

Devica
Delujete vrlo ambiciozno i zahtevno, tako da svima postaje jasno da ne želite da neko remeti ili usporava Vaše poslovne planove. Ulažete veliku energiju u različite ciljeve i ne dozvoljavate da neko kritikuje Vaš način rada. Umesto da favorizujete takmičarski odnos sa saradnicima, prilagodite svoj stil ponašanja i nemojte ulaziti u finansijski ili imovinski rizik. Neophodna Vam je porodična harmonija i nečije prisustvo, kako biste ostvarili bolju psihološku ravnotežu i dodatni priliv kreativne energije. Voljena osoba ume lako da Vas podstakne na pozitivnu reakciju, ili na snažne izlive emocija i na uzajamnu razmenu strasti. Stalo Vam je da impresionirate jednu osobu na neobičan način, vešto smišljate novu ljubavnu taktiku.

Pročitajte: Ovo su najbolji datumi za venčanje u 2020. godini

Vaga

Iznenadne promene ili novi događaji na poslovnoj sceni remete Vaš svakodnevni ritam, ali u svom tipičnom maniru delujete vrlo energično i ne odustajete od zacrtanih ciljeva. Umete da pronađete zaobilazna i efikasna rešenja. Važno je da ispoštujete zadate rokove i da pridobijete nečije poverenje. Entuzijazam sa kojim nastupate pred svojom okolinom, pokazaće se od višestruke koristi. Zadovoljstvo i nova harmonija koja Vas prati u porodičnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom, pozitivno se reflektuje na Vaše ponašanje i izgled. U skladu sa svojim emotivnim afinitetima uživajte u nečijem bliskom društvu, bez opterećenja o suvišnim »pravilima« ili predrasuda o zajedničkoj sreći.

Škorpion
Delujete odlučno u svojim namerama i imponuje Vam saznanje da okolina podržava Vaše ideje. Novo saznanje pozitivno utiče na Vašu profesionalnu orijentaciju. Umete da procenite povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i da osmislite dobar nastup pred saradnicima. Obratite pažnju na mogućnost partnerskog udruživanja u dužem vremenskom periodu. Predosećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pažljivo analizirate svog partnera ili osobu koja Vam se dopada. Ljubavni događaji koje naslućujete, imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju Vas pozitivnim raspoloženjem ili zanosom. Emotivni sklad predstavlja najlepši odraz intimne sreće koja Vas prati.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za novembar, pročitajte na sledećoj strani

Strelac

Obratite pažnju na nove profesionalne mogućnosti, kako biste proširili svoje saznanje i iskustvo iz različitih oblasti. Nema razloga da se zavaravate kako su trenutni rezultati Vas poslovni maksimum. Ako se previše opustite i prepustite da stvari same idu svojim tokom, neko drugi može da Vas potisne iz »prvih poslovnih redova«. Svaki vid ličnog usavršavanja predstavlja bitan napredak. Svet oko sebe posmatrate drugačijim ocima i u vedrim tonovima, osećate se zadovoljno, spokojno ili srećno u blizini voljene osobe. Svojom pojavom ili stilom izražavanja, privlačite veliku pažnju i delujete šarmantno na društvo oko sebe. Postoji osoba koja podstiče Vaše emocije i maštu.

Jarac
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi, Vaši saradnici očekuju da delujete vrlo uspešno ili iznad prosečnih merila. Imponuje Vam saznanje da okolina ima dovoljno poverenja u Vaše profesionalne sposobnosti. Dobra poslovna strategija i precizni potezi predstavljaju garanciju za dugoročniji uspeh. Ipak, postoje situacije koje ne zavise od Vaše volje. Priželjkujete novi emotivni uzlet u različitim situacijama i ne odustajete od svojih planova. Ukoliko ste romantično raspoloženi, to predstavlja dobar ljubavni predznak. Ulepšajte svoj ljubavni i intimni život, tako što ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na voljenu osobu u skladu sa inspiracijom ili zajedničkim potrebama.

Pročitajte: Ovi horoskopski znaci najteže podnose raskid

Vodolija
Stalo Vam je da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, ali često postoje određeni nesporazumi i prati Vas nesklad u proceni zajedničkih interesa. Potrebna Vam je diplomatska nota i umerenost, kako biste izmirili različite suprotnosti koje postoje u poslovnim pregovorima. Posvetite više pažnje rešavanju nekih aktuelnih problema i finansijskih računa. U odnosu sa voljenom osobom provejava doza uzajamne nesigurnosti i nerazumevanja. Situacije koje po Vašem mišljenju izgledaju komplikovano, Vaš partner posmatra drugačijim očima i ima različito viđenje ili optimističke prognoze. Potrebno je da prevaziđete sve razlike koje Vas udaljavaju od drage osobe i zajedničkih tema.

Ribe
Delujete vrlo energično u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno koncentracije da se posvetite detaljnoj analizi događaja. Postoje različite faze mogućnosti u poslovnim pregovorima. Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme. Nepotrebna rasprava i zadržavanje na suvišnim detaljima mogu da Vas udalje od glavnih ciljeva. Nedostaje Vam dobar uvid u stvari kojima se bavi ljubavni partner, jer svako od Vas je zaokupljen svojim interesnim sferama i planovima. Komplimenti koje dobijate od nekog sa strane, navode Vas na pogrešna očekivanja. Na žalost, neko ne može da Vam priušti željeni vrhunac u emotivnom ili strasnom kontaktu.

Horoskop za novembar preuzet sa sajta: astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.com guliver/getty

Slične Vesti