Danas počinje zima, ali i sezona Jarca: Ova 4 znaka čekaju ozbiljne promene, a jedan od njih od kamenja će praviti dijamante

Danas počinje zima, ali i sezona Jarca: Ova 4 znaka čekaju ozbiljne promene, a jedan od njih od kamenja će praviti dijamante

Autor: | 21/12/2022

0

Sezona Jarca upravo počinje

Nova godina samo što nije, danas je zvanično počela kratkodnevica, ali i astrološki period tokom kojeg ćemo mnogo razmišljati o budućnosti i neispunjenim željama. Sa zimom dolazi sezona Jarca, koja se pre svega odnosi na pravljenje plana kojim ćete započeti proces postizanja životnih ciljeva. Ovaj period najviše će uticati na kardinalne znake horoskopa, jer svi oni u osnovnim oblastima natalne karte upravo imaju Jarca.

Pročitajte: Horoskop za decembar - Poslednji mesec u godini ovim znakovima donosi tektonske promene

Shutterstock

 
 

Ovan

Danas će se Sunce pomeriti u vašu desetu kuću karijere i imidža u javnosti, naglašavajući želju da uspete u profesionalnom domenu. Zimska kratkodnevica savršeno je vreme da krenete na posao i vi ćete prilično dobro iskoristiti porast produktivnosti. Kao ambiciozan znak Zodijaka uvek težite ka sledećem poduhvatu, a kako smo u kardinalnoj sezoni, imaćete osećaj da baratate alatom za život koji će vam pomoći da ostvarite velike ciljeve pre početka 2023.

Rak

Imaćete jaku želju da isplanirate svoj ljubavni život. Kao sestrinski znak Jarca, vi ste osoba koja se vodi emocijama umesto logikom, međutim, ova sezona učiniće da na emotivne veze gledate trezvenije i racionalnije. Ako imate nameru da se više bavite društvenim aktivnostima ili da sa partnerom razgovarate o budućnosti i planovima, pred vama je povoljan period. Vođenje osećanjima je za divljenje, ali ova sezona omogućiće vam da zamislite stabilan put koji ranije niste mogli ni da sanjate.

Pročitajte: Kineski horoskop za 2023: Pred nama je godina Zeca Crne Vode, evo šta čeka svaki znak

Vasyl Dolmatov/iStock/Getty Images Plus

 

Vaga

Sunce će se pomeriti u vašu četvrtu kuću doma i porodice, naglašavajući vaše dužnosti i odgovornost u privatnom svetu. Kao horoskopski znak koji je orijentisan na vezu, prisutna je sklonost da prioritet date okupljanju ljudi, a kako je tu sezona Jarca, od danas ćete pomeriti ovaj fokus na porodicu. Dobra stvar je što ćete tokom prazničnih dana pomoći nekom članu porodice. Želećete da maksimalno uživate u udobnosti svog doma, prenosi Blic.

Photo by Boliv

 

Jarac

Ovo je vaše godišnje doba, što znači da ćete osećati pritisak. Zimska kratkodnevica doneće Sunce u vašu prvu kuću ličnog identiteta. Postoji mogućnost da promenite neke lične ciljeve pre Nove godine, nemojte oklevati da to i učinite. Vi ste osoba kojoj je uspeh prioritet, a kako se godina bliži kraju, bićete nestrpljivi da započnete poduhvate koji zahtevaju disciplinu i rutinu. Brinete se pod malim pritiskom, a niste svesni da kamenje možete da pretvorite u dijamante i da vas na samom kraju godine čeka finansijska injekcija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti