Pomračenje Sunca ovim znacima donosi ozbiljne životne promene već od danas

Pomračenje Sunca ovim znacima donosi ozbiljne životne promene već od danas

Autor: | 25/10/2022

0

Pomračenje Sunca, koje se odigrava danas od 11.20 do 13.38 časova, radikalno će promeniti život većine horoskopskih znakova.

Posebnost ovog fenomena je što se događa na dan mladog Meseca i poznat je pod nazivom „Crni Mesec“. On će doneti jak psihički pritisak i preteranu emotivnost.

Važno je znati da pomračenja u astrologiji ostavljaju trajne posledice. Stoga obratite pažnju na svaki razgovor, sastanak i sve ono što se danas događa, čak i na ono što vam se učini manje važnim.

Pročitajte: Nedeljni horoskop do 31. oktobra - Ljubav konačno cveta Blizancima i Lavovima, jedan znak očekuje selidba

Shutterstock

 

VAGA

Za Vage će ovo pomračenje biti najznačajnije jer se događa u njihovom znaku. Očekuju ih radikalne promene, prvenstveno lične. Vaga ima potrebu da promeni stil, vrednosti i uopšte način života, što uključuje i ljubavnog partnera. Iako će ovo biti snažna pokretačka energija, savet astrologa je da svaki put kada pomislite kako biste nešto radikalno da promenite, zastanete i razmislite još jednom.

ŠKORPIJA

Ovaj neobičan događaj Škorpiji donosi ozbiljne finansijske probleme svake vrste. Može vam se dogoditi sve što zamislite, od pljačke do gubitka bonusa, a moguće je i potpuno zaustavljanje priliva novca. Ne ulažite u sumnjive poslove i tri puta razmislite pre nego što uđete u poslovni konflikt.

BLIZANCI

Blizanci su na meti ozbiljnih životnih promena koje danas možda neće ni osetiti, ali će sigurno primetiti da se nešto menja u narednih šest meseci. Oni koji razmišljaju o selidbi u ovom razdoblju realizovaće svoj naum, ostavljajući sve iza sebe. Ovde je reč o iseljavanju iz zemlje i započinjanju potpuno novog životnog ciklusa.

RAK

Tektonske promene Rakovi će osetiti na poslovnom planu. Oni koji su u radnom odnosu lako bi mogli da ostanu bez zaposlenja i obrnuto. Oni koji traže posao nalaze svoju kartu sreće. Za Raka je ključno da ne padne u depresiju jer je i gubitak zapravo korak napred. Otvorena je mogućnosti za bolji, a pre svega kreativniji posao koji Rakovi dugo već priželjkuju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti