Sutra stiže poslednje pomračenje Sunca u narednih 20 godina: Za ova 3 znaka ništa neće biti isto

Sutra stiže poslednje pomračenje Sunca u narednih 20 godina: Za ova 3 znaka ništa neće biti isto

Autor: | 07/04/2024

0

Sutra, 8. aprila, čeka nas potpuno pomračenje Sunca u Ovnu. 

Ovo je veoma moćan kosmički događaj koji će uticati na važne aspekte života i odrediće put kojim nam je suđeno da idemo u sledećih 18 meseci. 

Zanimljivo je da je ovo poslednje potpuno pomračenje Sunca u narednih 20 godina - sledeće stiže tek u avgustu 2044. godine.

Pomračenje će uticati na horoskop svih znakova Zodijaka, a ovo je period koji će biti obojen produktivnošću i viškom energije, pa je velika greška sada biti statičan. Svi ciljevi i planovi koje ste sebi postavili počeće da se realizuju.

Oni koji su spremni da rizikuju i pokažu svoju smelost videće značajne promene u svom životu: kako u poslu i preduzetništvu, tako i u mogućoj promeni mesta stanovanja.

Photo by Yong Chuan Tan on Unsplash

 

S druge strane, pomračenje Sunca biće pod velom retrgradnog Merkura, pa pojačava tamne strane ovog astro godađaja.

To u praksi znači da ćete morati da priznate svoje slabosti i da poradite na svojim greškama.

Takođe, pomračenje ima prilično snažnu i agresivnu silu koja može da bude teška za odlučne, smele, čvrste ljude, usmerene na budućnost.

Pročitajte: Veliki horoskop za april - Astrolozi predviđaju tektonske promene, jedan znak posebno na udaru

Na neke znakove Zodijaka pomračenje Sunca će posebno snažno uticati; na prvom mestu to su vatreni znaci, odnosno Ovan, Lav i Strelac.

Oni će se suočiti sa intenzivnom željom za korenitim promenama i biće na vrhuncu svoje energije. Moraju da se pripreme za impulsivne i neočekivane događaje ili odluke.

Naravno, kako je samo pomračenje u znaku Ovna, Ovnovi će biti najviše „pogođeni”.

I dok će predstavnici vatrene stihije imati sreće u narednom periodu, dva znaka se neće dobro provesti, prema astrolozima, a to su Rak i Vodolija!

OVAN

Za Ovnove život će se promeniti za 180 stepeni i to u pozitivnom smislu. Ako ste čekali znak da preduzmete neku akciju i ožiite svoje ideje, sada je pravi trenutak.

Šta god da preduzmete, sve će vam ići od ruke i to maksimalno lako. Ako ste dugo hteli da obavite neku skupu kupovinu (nekretnina, automobil, telefon, oprema, tehnika...), sada je vreme da to obavite.

Dobar je period i za putovanja!

Pomračenje Sunca stiže sutra

Za neke pripadnike znaka moguća je neočekivana ponuda za brak, preseljenje u drugi grad ili državu i prelazak na perspektivniji, bolji posao.

Photo by viswaprem anbarasapandian on Unsplash

 

RAK

Rak će osetiti veliki umor, slabost i preopterećenost, a to će se posledično loše odraziti na vaš rad ili način zarade. Nemojte zatvarati oči na ono što vam telo signalizira.

Pročitajte: Ovom znaku suđeno da se obogati u aprilu - Moguća velika zarada za samo nekoliko dana ili nasledstvo

Ako ste zabrinuti u vezi sa zdravljem, obratite se lekaru.

Analizirajte svoje korake i akcije kako biste se oslobodili teških misli i bojazni. Neophodan vam je racionalan pristup.

VODOLIJA

Vodolije će ovih dana biti veoma nervozne i prepune tenzije, a to će se negativno odraziti na njihovo sveukupno blagostanje.

Čeka vas i buran period na poslu pun obaveza koje neće biti tako prijatne.

Obratite pažnju na porodičnu situaciju ili odnos sa partnerom, čekaju vas nesuglasice.

Ako ne želite da sukob eskalira, moraćete da insistirate na otvorenoj komunikaciji i komprimisu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Jason Howell on Unsplash

Slične Vesti