Nikada bolje nije izgledala: Tanja Savić podelila tajnu savršene linije, ovo će svaka dama želeti da isproba

Nikada bolje nije izgledala: Tanja Savić podelila tajnu savršene linije, ovo će svaka dama želeti da isproba

Autor: | 05/10/2022

0

Linija Tanje Savić nikada nije bila bolja

Nije tajna da Tanja Savić godinama kuburi sa kilogramima, o čemu je više puta govorila. Ali, pevačica je odlučila da liniju dovede u red pa je promenila režim ishrane, a u nedavnom intervjuu otkrila je i detalje.

- Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo sokiće od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim a da ne stavim ništa od hrane u usta. Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, piletinu, ribu... Naravno, sve to bez hleba. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate - priča pevačica.

Pročitajte: Sve za njihovo dobro - Tanja Savić spakovala kofere i sa sinovima napustila Srbiju (foto)

Instagram

 

Tanji je kao većini žena najproblematičniji predeo oko stomaka, gde se najviše goji.

- Čim nabacim koje kilo, odmah mi se poveća stomak i to me nervira. Konačno sam uspela da ga skinem! Sada nigde nemam višak. Baš sam se stesala u tom delu tela i prezadovoljna sam kako izgledam. Sklona sam gojenju, pa moram povremeno da regulišem ishranu, kako bih održavala vitku liniju - iskrena je ona.

Pročitajte: Zaljubljena do ušiju - Nova ljubav Tanje Savić zbog koje je pevačica na sedmom nebu!

Instagram

 

Period karantina po pevačicu je bio najizazovniji, te je upravo tada nabacila najveći višak kilograma.

- Tada sam se baš bila ubucila, pošto nisam nastupala, već sam samo sedela kod kuće. Smetalo mi je što sam se ugojila, pogotovu kada bih se pogledala u ogledalo i videla da "kipi" na sve strane. Čim sam krenula da nastupam, smršala sam, a sada više nemam ni salo na stomaku.

Pročitajte: Udala se Tanja Savić! Pevačica u Banjaluci blista u venčanici (foto)

Instagram

 

Sada kada je dostigla željenu kilažu, Tanja voli ponekad da da sebi oduška, pa pojede i nešto što nije preporučljivo, ali uglavnom se drži zdrave ishrane i manjih porcija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin