Sve za njihovo dobro: Tanja Savić spakovala kofere i sa sinovima napustila Srbiju (foto)

Sve za njihovo dobro: Tanja Savić spakovala kofere i sa sinovima napustila Srbiju (foto)

Autor: | 22/08/2022

0

Tanja Savić na odmoru sa sinovima, nema ništa lepše

Za Tanju Savić konačno su došli bolji dani. Nedavno se pisalo da je pevačica zaljubljena do ušiju, deluje nikad srećnije, a ono što je za svaku majku najvažnije uz nju su sinovi Maksim i Đorđe. Tanja svaki slobodan trenutak koristi da bude sa njima, pa uprkos brojnim nastupima, nalazi načine da im ulepša detinjstvo i da zajedno stvaraju nezaboravne uspomene.

Pročitajte: Zaljubljena do ušiju - Nova ljubav Tanje Savić zbog koje je pevačica na sedmom nebu!

Boško Karanović

 

Sada je na red došlo letovanje, a odmor koji joj je preko potreban odlučila je da provede sa svojim mališanima na egzotičnoj destinaciji. Pevačica uživa u sunčanim danima i svim lepotama koje nosi more, što nesebično deli sa svojim pratiocima na „Instagramu“, pa tako nismo mogli da ne primetimo da Tanja u kupaćem kostimu izgleda bolje nego ikad.

Pročitajte: Posle dugogodišnjeg podstanarskog staža ima svoj dom - U ovom raju daleko od Beograda Tanja Savić živi sa sinovima (foto)

Instagram

 

Crni kupaći kostim ističe njenu figuru peščanog sata, međutim uprkos pevačicinoj zanosnoj liniji, nešto drugo je privuklo više pažnje.

Naime, fotografije na kojima pozira zagrljena sa Maksimon i Đorđem apsolutno su osvojila srca Tanjinih obožavalaca. Ponosna mama blista u društvu svojih naslednika, i jasno je da sve ostalo pada u drugi plan. „Zajedno smo jači“, napisala je pevačica, a brojne kolege i fanovi obasuli su je rečima ljubavi i podrške.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti