Bojana Stamenov godinama oduševljava publiku svojim raskošnim glasom, ali osim raskošnog muzičkog dara raspolaže i velikim darom za kulinarstvo.
Pevačica ne krije da uživa da stvara u kuhinji, te nije čudno što je svaki recept Bojane Stamenov pravo remek-delo.
Boško Karanović
Publika je često može videti u emisijama u kojima rado prezentuje svoje veštine za šporetom, a poseban recept Bojane Stefanov koji je privukao pažnju brojne publike je parmezan piletina u sosu od tartufa. Ne samo da je izuzetnog ukusa, već i zvuči izuzetno.
Ovo jelo postalo je pravi hit među ljubiteljima dobrog zalogaja, a najbolje od svega je to što za njegovu pripremu nije potrebno previše vremena.
Pročitajte Šta večera žena koje je skinula 80 kilograma - Jednostavan recept Bojane Stamenov
Recept Bojane Stamenov je remek-delo a već danas i vi možete uživati u njemu. U nastavku pogledajte šta vam je potrebno za pripremu ovog slasnog zalogaja koji možete poslužiti u svakoj prilici.
Freepik/azerbaijan_stockers
Sastojci
- 300 g pilećeg filea
- 1 šolja brašna
- 2 jajeta
- ½ šolje prezli
- ½ šolje rendanog parmezana
- so, biber, slatka aleva paprika
- peršunov list
Za sos
- 250 ml neutralne pavlake
- 50 g parmezana
- 1 kašičica tartufate
- so, biber
Isecite pileći file na tanje šnicle i blago ih istanjite tučkom. Pomešajte brašno, so, biber i alevu papriku, posebno umutite jaja i blago posolite, a prezle pomešajte sa parmezanom. Uvaljajte šnicle u brašno, jaja i prezle pa pržite na umereno ugrejanom ulju dok ne porumene sa obe strane. Odložite pržene šnicle na papirni ubrus i ostavite da papir upije višak masnoće.
Screenshot Youtube/@K1Televizija
Posebno ugrejte neutralnu pavlaku, pa kada provri, dodajte rendani parmezan i mešajte dok se sir ne otopi.
Servirajte šnicle uz sos, pospite seckanim peršunom i poslužite toplo.
Pripremite recept Bojane Stamenov za parmezan piletinu u sosu od tartufa i uživajte u carskoj gozbi.
Pročitajte još
Posle Holivuda ekipa novog Avatara stiže u Evropu, treći film kod nas u bioskopima od 18. decembra
Avatar: Vatra i pepeo stiže i kod nas u bioskope
05/12/2025
Saznajte višeZimska idila koja se ne propušta: Viceroy Kopaonik
Mali je broj onih među nama koji bi zimu nazvali svojim omiljenim godišnjim dobom. Ali ove godine, uz novu ponudu hotela Viceroy Kopaonik, čak i oni koji se sklanjaju od hladnoće otkriće da je zima njihov najdraži period godine
04/12/2025
Saznajte višeZavršen 12. Japansko-srpski filmski festival (JSFF): Proglašeni pobednici u kratkom i dugom metru
Četvorodnevno izdanje 12. Japansko-srpskog filmskog festivala (JSFF) završeno je u Jugoslovenskoj kinoteci svečanom dodelom nagrada u kratkom i dugom metru
03/12/2025
Saznajte višeHumanitarni novogodišnji događaj da decu Prihvatilišta
Agencija Fabrika i ove godine organizuje tradicionalni humanitarni novogodišnji modni događaj za decu Prihvatilišta, koji će biti održan 14. decembra u 19 časova
03/12/2025
Saznajte višeGoran Bregović ekskluzivno u novogodišnjoj noći u Hotelu Grand na Kopaoniku
Spremite se za nesvakidašnji doček Nove godine na vrhu Balkana, uz zvuke truba, ženskih vokala i prepoznatljivih balkanskih melodija Gorana Bregovića, pretvorenih u jedinstveni novogodišnji spektakl u Hotelu Grand
03/12/2025
Saznajte višeA1 Ultra 5G je stigao - jače performanse mreže sada u gradskim centrima i ključnim poslovnim zonama; Try & Buy ponuda dostupna za nove korisnike
03/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)