Bojanin recept pravi hit među ljubiteljima dobrog zalogaja, tako sočno

Bojanin recept pravi hit među ljubiteljima dobrog zalogaja, tako sočno

Autor: | 20/05/2025

0

Bojana Stamenov godinama oduševljava publiku svojim raskošnim glasom, ali osim raskošnog muzičkog dara raspolaže i velikim darom za kulinarstvo.

Pevačica ne krije da uživa da stvara u kuhinji, te nije čudno što je svaki recept Bojane Stamenov pravo remek-delo.

Boško Karanović

 

Publika je često može videti u emisijama u kojima rado prezentuje svoje veštine za šporetom, a poseban recept Bojane Stefanov koji je privukao pažnju brojne publike je parmezan piletina u sosu od tartufa. Ne samo da je izuzetnog ukusa, već i zvuči izuzetno.

Ovo jelo postalo je pravi hit među ljubiteljima dobrog zalogaja, a najbolje od svega je to što za njegovu pripremu nije potrebno previše vremena. 

Pročitajte Šta večera žena koje je skinula 80 kilograma - Jednostavan recept Bojane Stamenov

Recept Bojane Stamenov je remek-delo a već danas i vi možete uživati u njemu. U nastavku pogledajte šta vam je potrebno za pripremu ovog slasnog zalogaja koji možete poslužiti u svakoj prilici.

Freepik/azerbaijan_stockers

 

Sastojci

  • 300 g pilećeg filea
  • 1 šolja brašna
  • 2 jajeta
  • ½ šolje prezli
  • ½ šolje rendanog parmezana
  • so, biber, slatka aleva paprika
  • peršunov list

Za sos

  • 250 ml neutralne pavlake
  • 50 g parmezana
  • 1 kašičica tartufate
  • so, biber

Isecite pileći file na tanje šnicle i blago ih istanjite tučkom. Pomešajte brašno, so, biber i alevu papriku, posebno umutite jaja i blago posolite, a prezle pomešajte sa parmezanom. Uvaljajte šnicle u brašno, jaja i prezle pa pržite na umereno ugrejanom ulju dok ne porumene sa obe strane. Odložite pržene šnicle na papirni ubrus i ostavite da papir upije višak masnoće.

Screenshot Youtube/@K1Televizija

 

Posebno ugrejte neutralnu pavlaku, pa kada provri, dodajte rendani parmezan i mešajte dok se sir ne otopi.

Sklonite šerpu sa vatre i dodajte tartufatu, so i biber po ukusu, pa mešajte da se sastojci sjedine.
Servirajte šnicle uz sos, pospite seckanim peršunom i poslužite toplo.

Pripremite recept Bojane Stamenov za parmezan piletinu u sosu od tartufa i uživajte u carskoj gozbi.

Komentari (0)

Loading
Nataša Stevanović A.H. / ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti