Ima 53 godine i struk na kome joj svi zavide: Melanija Tramp vitku liniju duguje ishrani po pravilu broja 7

Ima 53 godine i struk na kome joj svi zavide: Melanija Tramp vitku liniju duguje ishrani po pravilu broja 7

Autor: | 03/11/2023

0

Dijeta Melanije Tramp po pravilu broja 7

Melanija Tramp u Beloj kući je provela samo jedan mandat, odnosno četiri godine, ali je bez ikakve sumnje jedna od najintrigantnijih prvih dama koje su kročile u čuveno vašingtonsko zdanje. Intrigantna ili ne, svakako je bila – najzgodnija.

The White House/Getty Images

 

To nas i ne čudi, s obzirom na činjenicu da se, pre nego što je upoznala Donalda Trampa, bavila modelingom. Iako sada ima 53 godine, nekih navika Melanije se i dalje pridržava. To se i vidi.

Pročitajte: Život u senci - Melanija Tramp godinama krije rođenu sestru, sličnost je neverovatna

Zgodna Slovenka vodi računa o svom izgledu i imidžu, toliko da nikada nije izašla iz kuće, Bele ili bilo koje druge, u izdanju kojem bi se mogla naći neka mana. Svojevremeno je otkrila da je za njenu vitku liniju i uzak struk zaslužan i napitak kojim počinje svako jutro.

Joe Raedle/Getty Images

 

Smuti u čiji sastav ulaze spanać, šargarepa, borovnice, nemasni jogurt i malo soka od jabuke daje joj dovoljno energije za ceo dan.

Kad poželi promenu ili oseti potrebu za slatkišima, na meniju je “buster” koji predstavlja kombinaciju banane, mlevenih semenki lana, limuna, nemasnog jogurta i soka od pomorandže.

Shutterstock

 

Melanija Tramp budi se rano, već u pola šest, dan uvek počinje smutijem, radi pilates i još neke laganije vežbe, voli da šeta, a jednom je izjavila da dnevno pojede sedam voćki. Konzumira i drugu hranu, kao što je piletina, ali ni u čemu ne preteruje.

Tasos Katopodis/Getty Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Tasos Katopodis/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti