Deset kilograma manje u rekordnom roku: Milica Pavlović se kune u ovu dijetu

Deset kilograma manje u rekordnom roku: Milica Pavlović se kune u ovu dijetu

Autor: | 26/10/2023

0

Ishrana Milice Pavlović dala je vrhunske rezultate

Milica Pavlović je oduvek važila za atraktivnu ženu, ali je skoro postigla manekensku liniju zahvaljujući jednoj dijeti.

Instagram

 

Pevačica je navodno uspela da izgubi neželjene kilograme uz pomoć japanske dijete koju su joj preporučili prijatelji. Međutim, ipak se prvo konsultovala sa lekarom kako ne bi bilo posledica po njeno zdravlje, a kad su joj stručna lica dala zeleno svetlo, redukovala je ishranu u skladu sa ovim režimom ishrane.

Pročitajte: Dva konfekcijska broja manje u rekordnom roku - Milica Milša promenila ishranu, jedna stavka je ključna

Savetujemo i vama da se prvo raspitate kod stručnog lica da li će vam ovaj režim ishrane prijati, a ovo je ono što je Milica navela da je jela da bi dovela svoju liniju do perfekcije.

Boško Karanović

 

Prema japanskoj dijeti, kako je navela Milica svojevremeno, za doručak se jedu tri banane, a uz njih se sme piti samo voda ili eventualno čaša nemasnog mleka.

Pročitajte: Šta jede žena koja je skinula 72 kilograma? Doručak Bojane Stamenov garantuje mršavljenje

Za ručak možete da birate između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne testenine sa paradajz sosom, dok je za večeru grilovana ćuretina ili riba.

Na njenom Instagram profilu možete videti da pevačica zaista sada ima vitku liniju poput manekenke, što znači da je ova dijeta vrlo efikasna.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još