Sara Džesika Parker godinama ima 57 kilograma: Voli da jede, a savršenu figuru duguje popularnoj dijeti

Sara Džesika Parker godinama ima 57 kilograma: Voli da jede, a savršenu figuru duguje popularnoj dijeti

Autor: | 01/09/2023

1

Dijeta Sare Džesike Parker

Sara Džesika Parker ovih dana ponovo je u centru pažnje jer je gledamo u nastavku nastavka „Seksa i grada”, drugoj sezoni serije „And just like that...” Popularna glumica u martu je proslavila 58. rođendan, pred kamerama je skoro pola veka, a izgleda kao da je juče počela da se bavi glumom. Pobornik je prirodnog izgleda i ne plaši se godina jer vodi zdrav život.

Profimedia

 

Tajna je, kaže čuvena Keri Bredšo, u redovnom vežbanju i pravilnoj ishrani. Jednostavno. Rad i disciplinu verovatno joj je usadio balet u koji se zaljubila kao devojčica. Zahvaljujući ovoj umetnosti još kao jedanaestogodišnjakinja prvi put je zaigrala na Brodveju. Iako se baletom već odavno ne bavi profesionalno, neke navike je zadržala. Voli, na primer, da ustaje rano kako bi pretrčala tridesetak kilometara, a omiljene vežbe su joj čučnjevi i trbušnjaci.

Pročitajte: Šta jede žena koja u 57 godini izgleda kao na vrhuncu slave - Ovo je detaljan režim ishrane Sindi Kraford

Ako nema vremena da trči po Menhetnu, gde živi, u pomoć priskače step-traka. Osim toga, trudi se da što više šeta i da dnevno napravi bar deset hiljada koraka, verovali ili ne. Tri puta nedeljno sa personalnim trenerom Anom Kajzer radi kombinaciju joge, plesa i pilatesa, uključujući dvadeset minuta intenzivnog hip-hopa.

Profimedia

 

Ovo je dijeta Sare Džesike Parker

Zategnuto telo u šestoj deceniji duguje i izbalansiranom režimu ishrane. Drži se takozvane Hemptons dijete koju je kreirao doktor Fred Paskatore, a koja uključuje mnogo ribe, namirnice sa niskim procentom ugljenih hidrata i zdrave masti.

Pročitajte: Barbi dijeta zaludela Srpkinje! Caka je u čaju koji možete kupiti u svakoj prodavnici zdrave hrane

Kako je SJP jednom prilikom priznala, voli da jede i trudi se da hrana bude raznovrsna, ali u umerenim količinama. Tako su za doručak na njenom meniju jogurt, jaja ili bobičasto voće, za ručak najčešće biftek sa kremastim sirom i šargarepom, dok su na večernjoj trpezi uglavnom kebab i pečurke. Ne zaboravlja ni užinu, što je obično neko voće.

Profimedia

 

Holivudska zvezda ume da zgreši i sa nečim jačim, kao što su hamburger, pica, pomfrit ili kobasice. Nije izbacila nijednu kategoriju iz ishrane i ničeg se ne odriče, važno je samo da vodi računa o unosu ugljenih hidrata.

Koristi i suplemente: magnezijum, kolagen, kalcijum, B vitamine, antioksidante. Kada se sve to „ukomponuje” sa redovnim treninzima, jasno nam je zbog čega Sari na crtu ne može da izađe nijedna koleginica iz hit serije.

Profimedia

 

 

 

Komentari (1)

Loading
fica 15:17 02.09.2023
Odgovori

Ma ova je rodjena anoreksicna. Mozda cak ima i probleme sa stitnom. Ima ljudi koji unose minimalno hrane. Nije ovo vitko, ovo su kost i koza i nesto misica. Ali ne od rada. Mada ona koliko radi, toliko unosi.

hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti